aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔ. Χριστοφόρου: «Τα τέσσερα σημεία που εστιάζεται η καταγγελία μας»

Δ. Χριστοφόρου: «Τα τέσσερα σημεία που εστιάζεται η καταγγελία μας»

Ετοιμάζεται η λίστα που θα σταλεί στην ΚΟΠ, για τα παράπονα της Ανόρθωσης στο κυριακάτικο ματς με την Πάφος FC (1-1), σύμφωνα με δηλώσεις του Δημήτρη Χριστοφόρου στον Super Sport FM. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Μεγάλης Κυρίας» ανέφερε πως η καταγγελία θα επικεντρώνεται σε τέσσερα σημεία.

«Είναι πολλά πράγματα που δεν μας ικανοποίησαν χθες. Και με σειρά προτεραιότητας οφείλουμε να τα τοποθετήσουμε για να μην ξαναγίνουν. Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν και οι δηλώσεις από τον πρόεδρο (σ.σ.: Ευγένιος Χαμπουλλάς). Σήμερα έπεται συνέχεια, καθώς αυτή την ώρα ετοιμάζεται η καταγγελία που θα σταλεί στην ΚΟΠ και θα είναι αναλυτική για όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του προέδρου, γιατί εκείνη την ώρα φαντάζομαι ότι θα έχει τους λόγους του για ό,τι είπε», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η καταγγελία εστιάζεται σε τέσσερα σημεία. Για το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι είδαν. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια η διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ουάρντα. Είναι ο πειθαρχικός έλεγχος. Και στη βάση της λογικής που μας έχει σφυρίξει ο διαιτητής σε ό,τι έχει να κάνει με τον χρόνο καθυστερήσεων. Άλλες φορές που κερδίζαμε έδωσε 8 λεπτά και παίξαμε 12. Αναμένουμε από τους αρμόδιους να αναλάβουν δράση γιατί δεν πάει άλλο».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην αλλαγή στάσης σχετικά με το κεφάλαιο διαιτησίας: «Εμείς αυτό που είχαμε πει είναι ότι θα στηρίζουμε σε γενικό πλαίσιο όμως όταν κάτι βλέπουμε πως δεν πάει καλά, θα μιλούμε. Χθες, η όλη συμπεριφορά του διαιτητή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου φώναζε για τη διαιτησία και όχι για τίποτε άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ