aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔ. Χριστοφόρου: «Πολλά παιδιά είχαν ζητήματα από κτυπήματα με την ΑΕΛ»

Δ. Χριστοφόρου: «Πολλά παιδιά είχαν ζητήματα από κτυπήματα με την ΑΕΛ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε πριν από το παιχνίδι κυπέλλου με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης»:

«Μια συγκυρία που ξυπνά καλές αναμνήσεις, είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τον τελικό. Βεβαίως το τι έγινε πέρσι δεν μας εξασφαλίζει τίποτα φέτος, από σύμπτωση βέβαια ξεκινάμε με την ίδια ομάδα που ξεκινήσαμε πέρσι την πορεία προς το τρόπαιο. Με μια ομάδα με πολλές φιλοδοξίες, στοχεύουν ψηλά και στις δύο διοργανώσεις, άρα είναι κοινές οι φιλοδοξίες μας και αναμένουμε δύο πολύ κλειστά παιχνίδια. Ήρθαμε για να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης, δεν είναι εύκολο, αλλά ως Ανόρθωση με όποιον και να παίξουμε παλεύουμε για να κερδίσουμε.

Φέραμε δύο παιδιά για να μας βοηθήσουν, να προσθέσουν πράγματα που αποφάσισε η τεχνική ηγεσία ότι μας έλειπαν. Ο Σόμα θα παίξει για δεύτερη φορά, ο Βερχόβετς είναι στον πάγκο, στη διάθεση του προπονητή, είναι απόλυτα έτοιμος, έχει εγγραφεί και είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Το ρόστερ μας έχει ένα βάθος αξιοζήλευτο, έχουμε πολλές επιλογές για κάθε θέση, αν δει κανείς ποια παιδιά δεν είναι βασικά σήμερα θα μπορούσαν οπουδήποτε αλλού να είναι αναντικατάστατοι. Άρα θεωρούμε ότι η ομάδα έχει αυτό που χρειάζεται για να ολοκληρώσει αυτή την αντεπίθεση που ξεκίνησε και να πετύχει τους στόχους της».

Για τις απουσίες Ρισβάνη, Παπαδόπουλου, Ιωάννου: «Περιμένουμε τα παιδιά να επιστρέψουν, δεν είναι κάτι σοβαρό για τον Ιωάννου, ένα πρόβλημα στα χείλη από κτύπημα που δέχθηκε στο ματς με την ΑΕΛ, για την ακρίβεια πολλά παιδιά είχαν ζητήματα από κτυπήματα από τον αγώνα με την ΑΕΛ, αλλά οι περισσότεροι πρόλαβαν να είναι μαζί μας, ο Μιχάλης δεν πρόλαβε αλλά θεωρώ πως θα είναι έτοιμος για την ΑΕΚ».

Για τον κόσμο: «Μας έχουν πει ότι είναι η πιο κρύα μέρα του χρόνου αυτή, είναι και Πάφος, αντικειμενικά ο πιο μακρινός προορισμός για τους περισσότερους οπαδούς μας, αλλά σε κάθε περίπτωση έναν αριθμό θα τον έχουμε, είναι από τις φορές που δεν μας παίρνει να κάνουμε προβλέψεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ