aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔ. Χριστοφόρου: «Και σε άλλες ομάδες ήθελαν να διώξουν παράγοντες και μετά τους αποθέωναν»

Δ. Χριστοφόρου: «Και σε άλλες ομάδες ήθελαν να διώξουν παράγοντες και μετά τους αποθέωναν»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για…

… το ματς με τη Δόξα: «Σημαντικό παιχνίδι γιατί έχουμε καιρό να κερδίσουμε και αύριο πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν είναι ζήτημα έδρας, είναι ζήτημα αρνητικών αποτελεσμάτων. Και εκτός έδρας θα παίζαμε πάλι στόχος θα ήταν η νίκη. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα, κυρίως στο αποτελεσματικό κομμάτι για να έρθει η νίκη».

… το γεγονός ότι η Ανόρθωση δυσκολεύεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Δεν έχει αλλάξει στάτους το “Αντώνης Παπαδόπουλος” και παραμένει η πιο καυτή έδρα της Κύπρου. Πρέπει να το δείξουμε με τα αποτελέσματα μας, να βελτιωθούμε και αύριο το βράδυ να έχουμε τρεις βαθμούς περισσότερους».

… τον κόσμο: «Έχουμε δώσει μέχρι στιγμής εφτά αγώνες και είχαμε στα εντός μίνιμουμ εφτά χιλιάδες. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία και την στήριξη του κόσμου. Δεν έχουμε αμφιβολίες για τον Ανορθωσιάτη και το ζητούμενο αύριο είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα».

… το αν πέφτει το βάρος στον Μουνιόθ: «Οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν και το βάρος είναι σε αυτούς και τους επιλέγει ο προπονητής. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει πλήρης αντίληψη για το τί γίνεται. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η κατάσταση είναι με το να έρθουν νίκες και η πρώτη πρέπει να είναι αύριο με τη Δόξα».

… το εάν μπορεί η Ανόρθωση να διεκδικήσει τους στόχους της: «Τα παιδιά αυτά αξιολογήθηκαν να έρθουν στην ομάδα και μέχρι τον Ιανουάριο θα είναι στο ρόστερ. Πιστεύουμε στους παίκτες μας, το ίδιο και ο προπονητής. Αυτό που βλέπουμε στις προπονήσεις θέλουμε να το δούμε στο γήπεδο. Όσο καλός και αν είναι στη θεωρία ένας παίκτης αν δεν το δείξει στο γήπεδο δεν υπάρχει σημασία».

… τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Ουάρντα, προπονήθηκαν κανονικά οι Χριστοφή και Χρυσοστόμου. Δεν θα είναι μαζί μας ο Εμπραλίτζε και θα δούμε αν θα προλάβει μέχρι τέλος Οκτωβρίου να επιστρέψει και ο Αμπαρτζουμιάν. Eίναι πιο δύσκολο, υπολογίζεται γύρω στα μέσα Νοεμβρίου».

… το τέλος με Λάρκου και Δαμιανού: «Έχουμε εκδώσει μία ανακοίνωση που εξηγούμε ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε και για αυτό ήρθαν και αλλαγές. Όμως δεν βλέπουμε το παρελθόν, αλλά το μέλλον και το ματς με τη Δόξα».

… το αν θα συνεχίσει η Ανόρθωση με μοντέλο τεχνικού διευθυντή: «Η πρόθεση που υπάρχει είναι να συνεχιστεί το μοντέλο με τον τεχνικό διευθυντή. Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για το ποιος θα έρθει. Δεν υπάρχει κάτι τη δεδομένη στιγμή. Όταν έχουμε κάτι θα ενημερώσουμε και τον κόσμο».

… τα πανό που βγήκαν κατά Πουλλαϊδη: «Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν εύκολα, η αποθέωση από το ανάθεμα είναι ένα δοκάρι ή πλάγιο άουτ. Δεν υπάρχει πρόεδρος ομάδας που δεν πέρασε από όλες τις φάσεις. Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι. Όλα καθορίζονται από την πορεία που έχει μια ομάδα. Αν δούμε και σε άλλες ομάδες, υπήρξαν παράγοντες που ήθελαν να τους διώξουν και μετά από δύο εβδομάδες τους αποθέωναν»

… το θέμα της διαιτησίας και για τα παράπονα με την ΕΝΠ: «Οι απορίες που μας προκλήθηκαν εμάς είναι για τη διαδικασία που γίνονται οι επεξηγήσεις, γιατί μας παραξένεψε το γκολ της Νέας Σαλαμίνας με την Ομόνοια. Απλά μένει η απορία μας για τη διαφορά του γκολ μας που δεν μέτρησε με το γκολ της Νέας Σαλαμίνας που μέτρησε. Έχει δει όλος ο κόσμος τις φάσεις. Από εκεί και πέρα είναι απορίας άξιων, η φάση του γκολ που δεχτήκαμε δεν ασχολήθηκε με αυτή ο κ. Μάζιτς. Όλος κόσμος είναι που βλέπει αυτά τα πράγματα. Το θέμα είναι να υπάρχει και βελτίωση σε αυτούς τους τομείς. Όμως η επεξήγηση πρέπει να γίνεται με τρόπο που να λύνει τις απορίες και όχι να τις αφήνει εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ