aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔ. Χριστοφόρου για Ουάρντα: «Δεν ανοίγεις πόρτες στα ΜΚΔ» - Τι είπε για Π. Αρτυματά,...

Δ. Χριστοφόρου για Ουάρντα: «Δεν ανοίγεις πόρτες στα ΜΚΔ» – Τι είπε για Π. Αρτυματά, Εσκοβάλ και Πόποβιτς

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (7/7) με αφορμή τη σημερινή πρώτη προπόνηση και αναφέρθηκε παραλλήλως στον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Κλήθηκε επίσης να απαντήσει σχετικά με το διαζύγιο με τον Ουάρντα και τον Παναγιώτη Αρτυματά, καθώς και για το τι ισχύσει αναφορικά με τους Εσκοβάλ και Πόποβιτς. Αναλυτικά:

Για την πρώτη προπόνηση: «Η σημερινή μέρα δεν θα φέρει τα κλασικά μιας προπόνησης. Είναι ανεπίσημη η προπόνηση. Έχει φτιαχτεί ένα πρόγραμμα προετοιμασίας πολύ απαιτητικό για τη νέα σεζόν».

Για τις μετεγγραφές: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να βάλω χρονικά περιθώρια. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκύψουν νέα. Περιμένουμε την απάντηση κάποιων ποδοσφαιριστών. Έχουμε 5 κενές θέσεις στον κατάλογο Α’ και θα καλυφθούν όλες. Δεν αποκλείεται να γίνει και αγορά για τον Β’ Κατάλογο».

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Αρτυματά: «Είναι ένα παιδί που είναι μαζί μας από το 2017 και ήταν δανεικός την περσινή σεζόν. Από τη στιγμή που έμπαινε στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν θα είχε τον απαραίτητο χρόνο επειδή υπάρχουν εκεί οι Κορρέα και Αντωνιάδης και θα αποκτηθούν ακόμα δύο, οι πιθανότητες του θα ήταν λίγες. Από εκεί και πέρα όποια απόφαση είναι σεβαστή. Όπως αξιολόγησε όλα όσα του είπαν από την Ανόρθωση, έφερε τον ίδιο να επιλέξει να φύγει από την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία σχέση και σύγκρισης του Παναγιώτη Αρτυματά με τον Νικόλα Παναγιώτου. Ο Παναγιώτου δεν ήταν ποτέ μέλος της α’ ομάδας».

Για τον Ουάρντα: «Δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξει καμία πόρτα με αναρτήσεις στα ΜΚΔ. Δεν μπορώ να απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις.. Οι δύο πλευρές ευχαρίστησαν η μια την άλλη. Δεν μειώνει κανείς την προσφορά του Ουάρντα στην ομάδα μας. Μιας και δεν καταλήξαμε σε συμφωνία, έπρεπε να κλείσουμε το θέμα, αφού μπαίνουμε στην πρώτη προπόνηση και πρέπει να αποκτήσουμε άλλον ποδοσφαιριστή. Δικαιούται να αξιολογεί τον εαυτό του όπως θέλει».

Για τους Πόποβιτς και Εσκοβάλ: «Έχουν συμβόλαια μαζί μας και θα βρεθούν στην πρώτη προπόνηση, αλλά από εκεί πέρα αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ