aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔ. Χριστοφόρου: «Εκεί προτιμά να μιλά ο Λάζαρος»

Δ. Χριστοφόρου: «Εκεί προτιμά να μιλά ο Λάζαρος»

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM και αναφέρθηκε σε όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης.

Αρχικά: «Στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης θα πάει στο γήπεδο ο κόσμος του Αστέρα. Το φιλικό θα γίνει στις 25 Ιουλίου αλλά ο κόσμος θα μπορεί να πηγαίνει από τις 15 του μήνα».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε κάνει μεταγραφές. Πήραμε τον Λάζαρο και τον Ντέλετιτς. Έρχεται και ο Λάφερτι ο οποίος ανακοινώθηκε. Ψάχνουμε αμυντικό και μέσο, περιμένουμε να κλείσουν αυτές οι θέσεις. Είναι θέμα επαφών οπότε ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκύψουν εξελίξεις».

Για τα νέα αποκτήματα: «Ο Μίλος Ντέλετιτς έπαιζε χρόνια στην Ελλάδα, μιλάει και ελληνικά. Για τον Χριστοδουλόπουλο δε χρειάζεται να πούμε κάτι. Ο Λάζαρος μου είπε ότι στο γήπεδο θα δούμε ποιος είναι και το μεταφέρω. Εκεί προτιμά να μιλά. Έχει διαπρέψει σε πολλές διοργανώσεις. Πήρε πρωτάθλημα και με τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ, δεν ξέρω πόσοι έχουν το καταφέρει αυτό. Ποντάρουμε στον Λάζαρο γι’ αυτό τον φέραμε. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να είναι παράδειγμα για τους μικρότερους».

«Υπήρχε στο πλάνο η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού που θα αντικαταστήσει τον Βργκοτς. Ανάλογα και με το πως θα παν οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν προσθαφαιρέσεις. Κάποια στιγμή θα προκύψει η προσθήκη τερματοφύλακα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ