aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔ. Χριστοφόρου: «Είναι απόφαση της ΚΟΠ και είναι σεβαστή»

Δ. Χριστοφόρου: «Είναι απόφαση της ΚΟΠ και είναι σεβαστή»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του πρώτου ημιτελικού με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»:

Αρχικά σχολίασε την κίνηση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, αφήνοντας με την είσοδό τους στο γήπεδο λουλούδια μπροστά σε πανό με τη φωτογραφία του Σωτήρη Μιχαήλ, που απεβίωσε προχθές: «Δεν θα μπορούσαμε παρά να τιμήσουμε τη μνήμη ενός ανθρώπου που σήκωσε στις πλάτες του την Ανόρθωση στην προσφυγιά»

Ακολούθως μίλησε για το παιχνίδι: «Θα μπορούσε να είναι τελικός δύο από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του θεσμού. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι έχουμε όσα χρειάζονται για να φτάσουμε στον τελικό»

Για την προϊστορία που είναι υπέρ της Ανόρθωσης: «Δεν θα παίξει μπάλα η προϊστορία, άλλες συνθήκες, άλλες ομάδες, άλλοι ποδοσφαιριστές. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ήταν στο β’ γκρουπ για παράδειγμα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αν είμαστε εκείνοι που πρέπει θα τα καταφέρουμε».

Σε ερώτηση για την κάθοδο Ιταλών διαιτητών για το παιχνίδι: «Ελπίζω να μη χρειαστεί να μου απευθύνεις ερώτηση μετά το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία από πού προέρχονται. Μακάρι να είναι καλά οι άνθρωποι. Είναι απόφαση της ΚΟΠ που είναι σεβαστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ