aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαCrystalSport: «Ρεαλιστικό για Κατσαράβα, αλλά με €500.000»

CrystalSport: «Ρεαλιστικό για Κατσαράβα, αλλά με €500.000»

Τον γύρο των Μέσων Ενημέρωσης της Γεωργίας κάνει η είδηση της αποχώρησης του Μίχαλ Ντούρις από την Ανόρθωση. Κάθε είδηση που απασχολεί την ομάδα της Αμμοχώστου αναμεταδίδεται στη Γεωργία λόγω της παρουσίας του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της «Κυρίας» και των πολλών συμπατριωτών τους στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Η ιστοσελίδα «CrystalSport» αναδημοσιεύει τις πληροφορίες που μετέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης το ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και η εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» για τις προ κορωνοϊού επαφές που είχε η διοίκηση της Ανόρθωσης με την αντίστοιχη της Σεν Τρουιτέν Βελγίου για πώληση του Γεωργιανού επιθετικού έναντι ενός σεβαστού ποσού. Επιπλέον οι Γεωργιανοί σημειώνουν ότι το σενάριο μετεγγραφής του Κατσαράβα είναι ρεαλιστικό παρά την αποχώρηση του Ντούρις.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει το «τριφύλλι» ο Ντούρις, εκδίδεται το «διαζύγιο» με Ματ

Οι συμπατριώτες του Κατσαράβα επικαλούμενοι δικές τους πληροφορίες αναφέρουν ότι εφόσον προκύψει πρόταση ισόποση της ρήτρας αγοράς του που φτάνει τις 500.000 ευρώ τότε ο υψηλόσωμος φορ θ’ αποχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ