Χριστοφόρου: «Το σκεπτικό της απομόνωσης του Αμπαρζτουμιάν»

Το σκεπτικό της… απομόνωσης του Αμπαρτζουμιάν αλλά και την κατάσταση των Οκριασβίλι-Κβιλιτάια σχολίασε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport fm 104.0).

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ έχει το απόλυτο εντός έδρας. Την σεβόμαστε για το διαχρονικό της μέγεθος και για την φετινής παρουσία. Παίζει επιθετικά, πάντα για να κερδίζει και αυτό είναι πρόκληση και για εμάς. Εμείς θα κατέβουμε με μοναδικό στόχο να νικήσουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή. Είναι παραδοσιακό ντέρμπι».

Για την προετοιμασία: «Η Ανόρθωση είχε 11 ποδοσφαιριστές διεθνείς. Ο Κετσπάγια πήγε και αυτός μερικές μέρες στην πατρίδα του. Ήταν μια προετοιμασία με εμπόδια και επιστρέφουν και οι Γεωργιανοί για να αξιολογηθούν».

Για τους Κβιλιτάια και Οκριασβίλι: «Οι προπονητές της Γεωργίας έκαναν μια διαχείριση στους ποδοσφαιριστές που μας ικανοποιεί. Δεν φορτώθηκαν λεπτά. Το θέλαμε γιατί είχαμε και εμείς ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα. Τον Κβιλιτάια τον στείλαμε γιατί υπήρχαν πιθανότητες να αγωνιστεί. Δεν τα κατάφερε να παίξει αλλά η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι ήταν καλά. Αν αλλάξει κάτι θα το μεταφέρουμε. Για τον Οκριασβίλι θα πρέπει να περιμένουμε. Ο Δημήτρης Χριστοφή είναι καλύτερα αλλά είναι ακόμα αμφίβολος για το ντέρμπι».

Για τον Αμπαρτζουμιάν: «Το μπέρδεμα έχει να κάνει με την διαφορά στα πρωτόκολλα που υπάρχουν σε κάθε χώρα. Όλοι οι παίκτες της Αρμενίας υποβλήθηκαν σε τεστ και ενημερωθήκαμε ότι υπάρχουν πολλά θετικά κρούσματα. Την ημέρα του αγώνα εξέδωσαν ανακοίνωση με ονόματα αλλά χωρίς τον Αμπαρτζουμιάν. Μας είπαν ότι είναι αρνητικός και θα είναι αποστολή και θα παίξει. Στο πρωτόκολλο της UEFA αναφέρει ότι με τεστ αρνητικό παίζει ο παίκτης. Στην δική μας περίπτωση πήραμε την απόφαση ότι από την στιγμή που μας είπαν οι επιστήμονες ότι μετά από 4-5 μέρες ακόμα και 7 μέρες μπορεί να δείξει κάτι και να βγει θετικός, είπαμε ότι δεν θα ρισκάρουμε. Ήταν δέκα τα κρούσματα στην Αρμενία και όχι μόνο ένα. Αποφασίσαμε ένα ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας».

Για το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεν υπήρχε ενημέρωση. Δεν υπάρχει ζήτημα Εθνικής Γεωργίας και Τιμούρ. Ο άνθρωπος που χειρίζεται το θέμα, ο πρόεδρος, τοποθετήθηκε για το θέμα».

Για τις μετεγγραφές: «Δεν έχει ανοίξει αυτό το κεφάλαιο αυτή την στιγμή που λέμε».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ