aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Υπομονή για 1-2 ημέρες και ο κόσμος θα έχει καλά νέα»

Χριστοφόρου: «Υπομονή για 1-2 ημέρες και ο κόσμος θα έχει καλά νέα»

Σημαντική νίκη που την είχαν ανάγκη όλοι στην Ανόρθωση χαρακτήρισε την επιτυχία επί της Ένωσης ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Μιλώντας στην Cablenet μετά το τέλος της αναμέτρησης ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρία» προανήγγειλε ευχάριστα νέα στο μέτωπο της ενίσχυσης, αφού οι Άνχελ Γκερέρο και Σάμουελ Μραζ προβάρουν τα κυανόλευκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για τη νίκη απόψε, είναι τρεις βαθμοί σημαντικοί που τους είχαμε ανάγκη. Σκόραρε κι ένα παιδί που ήρθε τώρα στην ομάδα, έχει και αυτό τη σημασία του. Πρέπει να συνεχίσουμε, δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που σκεφτόμαστε, πάμε στο γήπεδο της Δόξας να κερδίσουμε και εκεί και να δούμε που θα μας βγάλει».

Για τη δυστοκία της Ανόρθωσης στο γκολ: «Αυτή τη στιγμή θα κρατήσουμε ότι βρήκαμε ένα γκολ, άρα είναι σημαντικό ότι σταμάτησε το σερί με το γκολ του Αντονίν και συνεχίζουμε».

Για τις περιπτώσεις Γκερέρο και Μραζ: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο για κάποια περίπτωση, να κάνει υπομονή ο κόσμος για μία-δύο μέρες και θα έχει καλά νέα στο συγκεκριμένο κομμάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ