aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Υπάρχει προοπτική - Γουστάρει ο Ουάρντα»

Χριστοφόρου: «Υπάρχει προοπτική – Γουστάρει ο Ουάρντα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου, μιλώντας μεταξύ άλλων για την προοπτική, σε περίπτωση νίκης την Τετάρτη κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, η προσφυγική ομάδα να βρεθεί στο -7 από την κορυφή.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης και στον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην «Κυρία» και δείχνει ότι γουστάρει να βρίσκεται στην ομάδα.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

Αρχικά είπε: «Οριστικά το σε ποια θέση θα μας βρει η διακοπή για τις γιορτές, θα το ξέρουμε την Τέταρτη ή ίσως την Κυριακή, γιατί είναι στενά τα βαθμολογικά δεδομένα στις θέσεις που βρισκόμαστε. Αυτό που κρατάμε είναι ότι καταφέραμε να πέτυχουμε δεύτερη σερί νίκη και ότι κρατήσαμε δεύτερο σε σερί παιχνίδι το μηδέν παθητικό, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα μας βρίσκει το ρυθμό της και στους δυο τομείς του παιχνιδιού. Αντιλαμβάνεστε ότι όπως λέγαμε πιο πριν, πως η βαθμολογική μας θέση δεν είναι αντιπροσωπευτική της εικόνας μας, ούτε και τώρα είναι δεδομένο κάτι. Αυτά αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική».

Για την ανοδική πορεία της Ανόρθωσης: «Είμαι βέβαιος ότι οι αναλύσεις αν δεν έρθει η νίκη την Τετάρτη, θα είναι διαφορετικές. Είσαι ότι έδειξες στο τελευταίο σου παιχνίδι. Θα πρέπει να το δείξουμε και να φανεί και στο σκορ ότι είμαστε καλύτεροι από την ΠΑΕΕΚ».

Αν μπορεί η Ανόρθωση το πρωτάθλημα: «Τη δεδομένη στιγμή ακόμη δεν μπορούμε να το ορίσουμε αυτό. Να σας πω όμως ότι πριν το παιχνίδι με τη Δόξα είχαμε μια απόσταση 15 βαθμών από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, αν κερδίσουμε την Τετάρτη η διαφορά θα πέσει στους εφτά. Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει προοπτική αλλά και πάλι εφτά βαθμοί δεν είναι λίγοι».

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: «Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό αρέσει και στον κόσμο, ή αν θέλεις και στους ουδέτερους παρατηρητές. Είναι τέτοια η χρονιά που σου δείχνει ότι δεν είναι αυτός που έχει την καλύτερη ομάδα που θα επικρατήσει αλλά αυτός που είναι ο πιο ανθεκτικός».

Για τον Ουάρντα: «Είναι ο πρώτος μας σκόρερ και ο πρώτος σε ασιστ ποδοσφαιριστής μας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει και βάση αριθμών, όχι μόνο στο ρόστερ μας αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα. Είναι ένα παιδί που μας δείχνει ότι γουστάρει να βρίσκεται στην ομάδα μας. Στο τέλος της ημέρας είναι ομαδική δουλεία, μέσω της οποίας μπορεί να διακριθείς. Επίσης, πέραν από το γεγονός ότι έχει δώσει ασίστ και τα δικά του γκολ έχουν ασίστ, είναι μια συνεργασία που πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Αγωνιστικά νέα: «Δεν έχω ενημερωθεί ότι υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Η αποστολή αναμένεται να είναι ίδια με αυτή κόντρα στον Εθνικό, με εξαίρεση την απουσία του Ουάρντα».

Αν εκτός από τον Λάφερτι αποχωρούν οι Νινούα και Μπουσουλάζιτς: «Κάποια πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Να μου επιτρέψετε να μην αναφερθούμε ακόμη δημόσια σε αυτά. Διεργασίες βεβαίως και γίνονται, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα φύγουν και θα αντικατασταθούν».

Σε ποιες θέσεις θα γίνει ενίσχυση: «Είμαι βέβαιος ότι οι αρμόδιοι γνωρίζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ