aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Την Πέμπτη θέλουμε το κοινό που είχαμε κόντρα στη Ραπίντ, τους άγχωσαν»

Χριστοφόρου: «Την Πέμπτη θέλουμε το κοινό που είχαμε κόντρα στη Ραπίντ, τους άγχωσαν»

Τα 3 χιλιάδες εισιτήρια πλησίασε η προπώληση ενόψει του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά την Πέμπτη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου στον ΣΠΟΡ ΦΜ.

Όπως είπε στην ομάδα θεωρούν ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν, ενώ εξέφρασε την επιθυμία την Πέμπτη οι Ισραηλινοί να συναντήσουν ατμόσφαιρα ανάλογη του αγώνα κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

Για τον αγώνα με την Μπερ Σεβά: «Επί της ουσίας είναι λες και μιλάμε για τελικό κυπέλλου ο οποίος και σημαίνει πολλά. Επίσης τον χαρακτηρίζω ως τέτοιο μετά την κατάργηση του εκτός έδρας τέρματος. Το 0-0 του πρώτου αγώνα είναι λες και δεν μετρά. Αυτός που θα νικήσει θα πάρει πρόκριση, ισοπαλία σημαίνει παράταση. Θα έχουμε φυσικά τον κόσμο μαζί μας που είναι ένα πλεονέκτημα. Αυτή τη στιγμή και εμείς και η Μπερ Σεβά είμαστε ένα βήμα πριν τους ομίλους. Το θέμα είναι ποιος θα περπατήσει αυτό το βήμα. Όπως όμως είχαν τον κόσμο τους που τους έδινε ορμή στο παιχνίδι στο Ισραήλ, έτσι θα τον έχουμε και εμείς τώρα».

Για τον κόσμο: «Αγγίξαμε τις 3 χιλιάδες και έχουμε ήδη ενημερώσει σχετικά. Μέχρι και αύριο οι κάτοχοι διαρκείας έχουν κρατημένες τις θέσεις τους. Μετά την αυριανή μέρα ο καθένας θα μπορεί να κλείσει τα εισιτήρια του όπου θέλει. Θεωρούμε πάντως πως τα εισιτήρια μπορούν να εξαντληθούν. Στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης βλέπαμε τους ανθρώπους των Αυστριακών να βγάζουν άγχος και μετά τον αγώνα όταν πήγαμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια μας είπαν ότι έχουμε ένα απίστευτο κοινό που σε κάποια στιγμή τους άγχωσε. Αυτό το κοινό θέλουμε και την Πέμπτη».

Για τη βόρεια κερκίδα: «Γίνεται προπώληση για 3 από τις 4 κερκίδες. Η διαχειριστική αρχή του γηπέδου κάνει όλες τις ενέργειες που πρέπει ώστε να είναι σύντομα έτοιμο».

Για τα αγωνιστικά: «Είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή. Τελευταία προπόνηση αύριο στο ”Παπαδόπουλος” και θα είναι ανοιχτή για 15 λεπτά».

Για τα μετεγγραφικά: «Είναι ανοιχτό το παράθυρο μέχρι την 31η του Αυγούστου. Αυτό που είπαμε ξανά είναι πως όλα τα ζητήματα μπαίνουν στον πάγο μέχρι το βράδι της Πέμπτης. Αν αυξηθούν οι αγώνες μας θα έχουμε διαφορετικά δεδομένα».

Για το αν θα υπάρξει έξτρα πριμ σε περίπτωση πρόκρισης: «Είναι αυτονόητο πως όλοι στην ποδοσφαιρική ομάδα δικαιούνται να καρπωθούν ένα συγκεκριμένο ποσό. Στο Ισραήλ ειπώθηκε από πλευράς της διοίκησης το ποιο θα είναι αυτό το ποσό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ