aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Θα κριθούμε όλοι - Προβληματισμός αλλά εμπιστοστοσύνη»

Χριστοφόρου: «Θα κριθούμε όλοι – Προβληματισμός αλλά εμπιστοστοσύνη»

Προβληματισμός από την επαναλαμβανόμενη κακή αγωνιστική εικόνα μα και εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο για ανατροπή της κατάστασης είναι το κλίμα που επικρατεί στην Ανόρθωση την επόμενη ημέρα του ισόπαλου 2-2 με τη Φλόρα, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου τόνισε ότι επιβάλλεται άμεση βελτίωση ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Σημείωσε πως δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση ο Αμπαρτζουμιάν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κορέια και Αντωνιάδη,

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος και αντιλαμβανόμαστε την κριτική που κάνουν. Είμαστε προβληματισμένοι από την επαναλαμβανόμενη εικόνα που βγάζουμε. Στο σημείο που βρισκόμαστε όμως πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τι φταίει και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι κόντρα στην ΑΕΚ».

Για τα προβλήματα στην άμυνα και την άμεση ανάγκη βελτίωσης: «Αυτό εναπόκειται σε όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από πλευράς διοίκησης υπάρχει η εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο».

Για την κακή διαχείριση στο σκορ: «Όταν το σκορ από 2-0 να γίνεται 2-2 τότε μπορείς να εντοπίσεις πολλά. Το να κάτσεις να αναλύσεις τι έγινε με την Φλόρα δεν θα μας δώσει την νίκη με την ΑΕΚ. Πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει και να κριθούμε μέσα στο γήπεδο για το ντέρμπι της Δευτέρας. Εκεί θα κριθούμε όλοι. Αν κερδίζαμε χθες θα είχαμε πολλαπλά οφέλη. Αλλά εμείς κοιτάμε την ΑΕΚ που είναι πρωτοπόρος και πρέπει να πάψει να υφίσταται αυτό την Δευτέρα».

Για τα λάθη που στοιχίζουν και την καλή επιθετική γραμμή: «Αν είσαι καλός επιθετικά και το ακυρώνεις με τα λάθη σου τότε δεν κάνεις τίποτα. Σημασία έχει να κερδίζεις. Πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και με την ΑΕΚ όπου και να παίζουμε αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη».

Για τις δυνατότητες της ομάδας: «Η διοίκηση εμπιστεύεται τις ικανότητες όλων στην ομάδα».

Για την συνέχεια στην Ευρώπη: «Υπάρχουν εννέα διαθέσιμοι βαθμοί, κανείς δεν είναι χαμένος πριν τους αγώνες. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από την Φλόρα και θα πάμε στο Ταλίν αρχές Νοεμβρίου για να κερδίσουμε. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από την Φλόρα αλλά αυτό πρέπει να συνοδευτεί και με νίκη».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Αναγκαστική η αλλαγή του Αμμπαρτζουμιάν, πρέπει να πάει στον γιατρό και την δεδομένη στιγμή είναι αμφίβολος για τη Δευτέρα. Ο Μπουσουλάζιτς θα είναι εκτός αλλά για τον Κορέια θα περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι προπονήσεις για να ξέρουμε. Επίσης θα αξιολογηθεί και η κατάσταση του Αντωνιάδη όπως και όλων των παιδιών».

Για την παρουσία του Κατσαράβα: «Τα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ είναι γιατί το αξίζουν. Καταλαβαίνω ότι ο Κατσαράβα σχολιάζεται γιατί έπαιξε πρώτη φορά. Είναι πολλά παιδιά που παίρνουν χρόνο συμμετοχής αναλόγως με τις ανάγκες της ομάδας και στην κρίση του προπονητή. Εν δυνάμει είναι όλοι υποψήφιοι για την ενδεκάδα».

Για την αναγκαιότητα της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ: «Εμείς πρέπει να δούμε όλα αυτά που δεν λειτουργούν αυτή την στιγμή σωστά. Αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει και βελτιωθούμε τότε δεν μας φοβίζει καμία διαφορά στην βαθμολογία».

Για τον κόσμο στο ντέρμπι: «Χρειαζόμαστε ένα “Αντώνης Παπαδόπουλος” γιατί όλο αυτό περνάει και στους παίκτες. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου την Δευτέρα. Σήμερα θα βγει και η ανακοίνωση για τα εισιτήρια».

Για τον ορισμό Κύπριου διαιτητή στο VAR ενόψει του σημερινού αγώνα: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Επειδή είχαμε Ευρωπαικό παιχνίδι δεν δώσαμε σημασία στο τι γίνεται γύρω – γύρω άρα δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Γνωρίζετε όμως πολύ καλά ότι αν χρειαστεί τότε η ομάδα θα παρέμβει με επίσημη ανακοίνωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ