aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Παθιάζεται πολύ ο Ουάρντα - Οπουδήποτε αλλού θα έλεγαν γιατί είναι δανεικός»

Χριστοφόρου: «Παθιάζεται πολύ ο Ουάρντα – Οπουδήποτε αλλού θα έλεγαν γιατί είναι δανεικός»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μιλώντας για την παρουσία του Αμρ Ουάρντα και του, δανεικού από τον ΠΑΟΚ, Νίκα Νινούα στην κυπριακή ομάδα.

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου, τοποθετήθηκε αναφορικά με την παρουσία του Αμρ Ουάρντα και του Νίκα Νινούα στην Κύπρο και το νέο ξεκίνημα που κάνουν με τη φανέλα της Ανόρθωσης, αλλά και το «επεισόδιο» που προκλήθηκε με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το επεισόδιο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα ντέρμπι πολύ παραδοσιακό. Μπορεί να ξεφύγει καμία φορά το πράγμα, ειδικά όταν δημιουργούνται συνθήκες έντασης, όπως συνέβη στην εν λόγω αναμέτρηση. Έγινε ότι έγινε και προχωράμε.

Είχαμε και εμείς να πούμε πράγματα και τα είπαμε, όπως μία έντονη συζήτηση του Αμρ και του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, με τον δεύτερο να κάνει κίνηση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα που να είναι προς παραπομπή και δεν υπάρχει κίνδυνος για τον Ουάρντα».

Για τον Αμρ Ουάρντα: «Το παιδί ήρθε προς το τέλος της προετοιμασίας και χρειάζεται ακόμα τον χρόνο του, όπως και ο Νινούα. Ο Αιγύπτιος αρχίζει και δείχνει πράγματα, όπως περιμένεις να δεις από έναν παίκτη της δικής του ποιότητας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παθιάζεται πολύ και πρέπει να το ελέγχει, αλλά στο τέλος της ημέρας το βγάζει στο γήπεδο και αρέσει στον κόσμο. Οπουδήποτε αλλού, θα έλεγαν γιατί αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός».

Για τον Νινούα: «Χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής, να μπει στο σύστημα της ομάδας που το δουλεύει στην προπόνηση. Περιμένουμε από τον Νινούα να μπει στην ομάδα και τον βοηθάει αρκετά ότι υπάρχουν αρκετοί Γεωργιανοί στην ομάδα, όπως και ο προπονητής της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ