aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Ο προπονητής δεν είπε ότι χρειαζόμαστε επιθετικό…»

Χριστοφόρου: «Ο προπονητής δεν είπε ότι χρειαζόμαστε επιθετικό…»

Διευκρίνιση για την τοποθέτηση του Ντάρκο Μίλανιτς μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Δόξα, έκανε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ξεκαθάρισε πως ο Σλοβένος προπονητής δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται επιθετική ενίσχυση και όχι απόκτηση επιθετικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον τραυματισμό του Μιχαήλ και τα μετεγγραφή τερματοφύλακα: «Προφανώς και θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο διάστημα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, είναι εξέλιξη δυσάρεστη. Και είναι κρίμα γιατί ο Νεόφυτος ανέβασε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και έφτασε να είναι το Νο1 της Εθνικής. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν σκέψεις ως προς τη διαμόρφωση του ρόστερ για να δημιουργηθεί τρίδυμο τερματοφυλάκων. Είναι μια η θέση που απομένει κενή στο ρόστερ. Γίνονται διάφορες σκέψεις, σενάρια γιατί ήταν κάτι πολλά έκτακτο αυτό που συνέβη, όμως εξαρτάται και από τι προσφέρει η αγορά».

Εάν καθυστέρησε η ολοκλήρωση του προγραμματισμού και για την τοποθέτηση του κ. Μίλανιτς για απόκτηση επιθετικού: «Δεν θα συμφωνήσω ότι αργήσαμε. Το ζητούμενο είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που να αντέξει στον χρόνο. Επιθετικό έχουμε πάρει, απλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί. Ο Ράντονιτς θα χρειαστεί ακόμη λίγες ημέρες, δεν θα τον έχουμε ούτε στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο προπονητής μας δεν είπε ότι χρειαζόμαστε να αποκτήσουμε έναν επιθετικό, αλλά είπε χρειαζόμαστε έναν παίκτη να μας βοηθήσει επιθετικά».

Για τα διαρκείας: «Πλησιάζουμε τις 4000 και δεν είναι ακόμη στην καταμέτρηση ο όγκος των οπαδών μας. Άρα, αντιλαμβάνεστε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις 4500 και να πάμε στις 5000 αν υπολογίζουμε και τις θέσεις των θεωρείων. Οπότε το μισό γήπεδο θα είναι σίγουρα πάντα γεμάτο. Από εκεί και πέρα είναι ευθύνη μας να κάνουμε αυτόν τον κόσμο χαρούμενο».

Για τον Μηνά Αντωνίου και τις φήμες για παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού: «Δεν γίνεται κάθε φορά που τα λέμε ραδιοφωνικά, να σχολιάζουμε έναν άλλο παίκτη μας. Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, ήρθαν για να μας βοηθήσουν. Ο Μηνάς Αντωνίου είναι ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και… τέλος».

Για τον Κατσαντώνη: «Μόλις είχε ενταχθεί στην ομάδα. Δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο, ήρθε για να τον δει ο προπονητής. Οπότε στο επόμενο φιλικό, αφού κάνει και κάποιες προπονήσεις, θα πάρει χρόνο συμμετοχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ