aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: Ο Ουάρντα, ο Κάμπελ και το μέτρημα των παικτών για την κορυφή

Χριστοφόρου: Ο Ουάρντα, ο Κάμπελ και το μέτρημα των παικτών για την κορυφή

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» εκθείασε τον κόσμο της ομάδας, σημείωσε πως ότι έγινε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί παρελθόν και υπογράμμισε τη σημασία του ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Με τη ζήτηση που καταγράφηκε την πρώτη μέρα και μάλιστα χωρίς ελεύθερη προπώληση, δηλαδή ήταν μόνο για τους κατόχους διαρκείας, και τριπλάσιος να ήταν ο αριθμός πάλι θα ανακοινώναμε sold out. Οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν πολύ θετικά σχόλια για τον τρόπο που στήριξε την ομάδα στο διάστημα που δεχόντουσαν πίεση στο δεύτερο ημίχρονο με το ΑΠΟΕΛ. Σε κάθε δύσκολη στιγμή ή σε κόρνερ του ΑΠΟΕΛ, ένιωθαν τη στήριξή τους και θέλουμε να το δούμε το Σάββατο στη Λεμεσό».

Για την αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Το φετινό ρόστερ το κρίναμε πολύ αυστηρά, ακόμη κι εντός της ομάδας, λόγω των μετεγγραφών που έγιναν. Θέλαμε να φέρουμε προσωπικότητες, ήταν σκοπός μας. Όταν έπρεπε να μιλήσει η προσωπικότητα, έδειξε η ομάδα πως την έχει. Βοηθάει τον προπονητή, όταν τα πράγματα δείχνουν μη αναστρέψιμα. Μετά την ήττα από την ΠΑΕΕΚ η συζήτηση θα ήταν ποιος θα ήταν πλέον ο στόχος, τώρα δεν αναρωτιέται κανείς. Στο πρώτο μισό της σεζόν δεν υπήρχε αμυντική ισορροπία, το είπε ο προπονητής μας. Επιθετικά ήμασταν εντάξει, αλλά πίσω ήμασταν ευάλωτοι. Μετά τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, δεχθήκαμε τα λιγότερα γκολ από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Έχουμε την καλύτερη άμυνα. Όταν έδεσε και το αμυντικό κομμάτι τότε το φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο είναι να νικάς».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Απόλλωνα: «Αναμένουμε τον Αραγιούρι να μπει στην αποστολή. Υπάρχει και η περίπτωση του Εσκοβάλ που λόγω των κανονισμών δεν ήταν διαθέσιμος σε κάποια παιχνίδια. Ο προπονητής έφερε ποδοσφαιριστές που τους υπολογίζει. Κανείς δεν έμεινε για να βγαίνει η προπόνηση. Φαίνεται από το πώς ενεργοποιήθηκαν τώρα κάποιοι παίκτες όπως ο Χρυσοστόμου, ο Κορρέα, ο Ιωάννου και άλλοι».

Για το ενδιαφέρον του Μαρκ Κάμπελ για το πλειοψηφικό πακέτο: «Έχω πει ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχω την εξουσιοδότηση να πω το οτιδήποτε γιατί δεν αφορά τη διαδικασία. Αφορά τους μετόχους κι έναν υποψήφιο επενδυτή. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ, παρά μόνο εάν ένας υποψήφιος επενδυτής γίνει μέτοχος».

Αν ο Ουάρντα προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία: «Οτιδήποτε συνέβη στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ είναι παρελθόν, επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε».

Για τα πολλά οφέλη που έδωσε η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και το ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου: «Η νίκη δεν μας έδωσε τίποτα περισσότερο από τρεις βαθμούς. Όλα σβήνονται όμως με μια ήττα το Σάββατο. Θέλουμε τη νίκη για να αλλάξουμε οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα. Αρχές Δεκεμβρίου, ενώ είχαμε κάνει ήδη αρκετές ήττες, οι παίκτες μετρούσαν την απόσταση από την κορυφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ