aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Να καθαρίσει το μυαλό για να παρθούν οι αποφάσεις, αν θα παρθεί οτιδήποτε»

Χριστοφόρου: «Να καθαρίσει το μυαλό για να παρθούν οι αποφάσεις, αν θα παρθεί οτιδήποτε»

Δεν θέλησε να πει πολλά μετά τη βαριά ήττα (0-4) της Ανόρθωσης από την ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της προσφυγικής ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου. Τόνισε ωστόσο, πως θα πρέπει οι κυανόλευκοι να αφήσουν την ώρα να κυλήσει, να καθαρίσει το μυαλό και μετά να παρθούν οι όποιες αποφάσεις, αν είναι να παρθούν.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

«Tέτοια βράδια δεν μπορείς να λες και πολλά πράγματα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να πλατιάσουμε. Κανέναν δεν ικανοποιεί η εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε τα δεδομένα κάτω, να δούμε τι συμβαίνει και τι δεν πάει καλά και αν χρειάζεται να κάνουμε το οτιδήποτε που θα βελτιώσει τα πράγματα τότε θα γίνει.

Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο. Αυτή την ώρα δεν είμαστε στην επόμενη μέρα, είμαστε στο ίδιο βράδυ. Να αφήσουμε την ώρα να κυλήσει, να καθαρίσει το μυαλό για να παρθούν οι αποφάσεις, αν θα παρθεί οτιδήποτε. Θέλουμε απλά να πούμε στον κόσμο, δεν είναι η πορεία που κάνει έως τώρα η Ανόρθωση με βάση την προοπτική της. Είναι πολύ πιο μεγάλη η προοπτική της. Αυτό πρέπει να αρχίσει να φαίνεται στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ