aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Κανείς υπερπαίκτης ή άχρηστος από τα πρώτα δύο παιχνίδια»

Χριστοφόρου: «Κανείς υπερπαίκτης ή άχρηστος από τα πρώτα δύο παιχνίδια»

Ενθουσιασμός και ικανοποίηση επικρατεί στην Ανόρθωση μετά την ευρεία νίκη με 4-1 επί της Ομόνοιας. Στην ομάδα της Αμμοχώστου χάρηκαν την επιτυχία, όμως δεν αποπροσανατολίζονται, ούτε αγνοούν τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Κρατούν χαμηλούς τόνους, πατάνε στο έδαφος και ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν μια αποτελεσματική εμφάνιση. Αυτό το κομμάτι μας ταλαιπωρούσε φέτος. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως ήταν μεγάλη νίκη, χαροποίησε τον κόσμο κι αυτό είναι το πιο σπουδαίο, αλλά δεν παύει να είναι απλά μια νίκη που δίνει τρεις βαθμούς και τίποτα περισσότερο. Πρέπει να μείνουμε απόλυτα προσγειωμένοι, ώστε να δώσουμε συνέχεια σε τέτοιες εμφανίσεις. Από σήμερα κιόλας αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και βλέπουμε τη Νέα Σαλαμίνα».

Τι άλλαξε στην ομάδα: «Ένα σημαντικό πρόβλημα που είχαμε ήταν η αναποτελεσματικότητα. Χθες, μπήκαν τα γκολ. Βοήθησαν οι νέοι, αλλά και η παρουσία των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, ο καθένας τα πήγε εξαιρετικά. Δεν υστέρησε κανείς».

Για τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς: «Γνωρίζει πολύ καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο, ποια είναι τα σημαντικά παιχνίδια και πως κερδίζονται. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια της Ανόρθωσης. Από το 2019 είναι στην ομάδα ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών. Ήξερε τους παίκτες».

Για τα νέα αποκτήματα: «Είχαμε πει ότι η ομάδα χρειαζόταν γκολ, τα νούμερα ήταν αμείλικτα. Ήρθαν ποδοσφαιριστές που κρίθηκαν ικανοί να βοηθήσουν. Δεν θα υπερενθουσιαστούμε, αυτό είναι ένα πρόβλημά μας ως λαός. Τα πόδια μας πατούν στη γη, θα πρέπει η εικόνα της ομάδας να είναι ίδια σε όλα τα παιχνίδια».

Για το πώς έγινε η ενίσχυση: «Υπάρχει ένα τιμ που ασχολείται με τον προγραμματισμό. Έγινε η διοικητική αλλαγή και στην τεχνική ηγεσία και τα πράγματα έγιναν κάπως διαφορετικά. Οι παίκτες που ήρθαν, ήθελαν να έρθουν στην Κύπρο για να αποδείξουν πράγματα, να αλλάξουν τα νούμερα τους. Όμως επαναλαμβάνω, είναι σημαντικό να περνάνε αυτά τα μηνύματα στον κόσμο. Κανείς δεν είναι υπερπαίκτης ή άχρηστος από τα πρώτα δύο παιχνίδια».

Για τον Παρούτη: «Ο προπονητής μας δεν ξεχωρίζει ποδοσφαιριστές από την ηλικία ή την καταγωγή τους. Αυτοί που επιλέγονται του δείχνουν στις προπονήσεις αυτά που θέλει. Επενδύσαμε πάνω του, τον φέραμε από την Ιταλία και μας χαροποιεί που παίρνει ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύεται».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Είχαμε έξι απουσίες χθες, είναι πιθανόν να είναι οι μισές ή και λιγότερες με τη Νέα Σαλαμίνα. Νινγκά, Γουαρίς κι Εμπραλίντζε πιθανότατα θα προλάβουν, θα δούμε για τους υπόλοιπους».

Για τους στόχους της ομάδας: «Η νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του ντέρμπι: «Θα είμαι έντονος. Σε τέτοια θέματα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι κι απέναντι από συγκεκριμένες συμπεριφορές που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Είναι αδιανόητο το 2023 να πηγαίνει να δει ένα θέαμα και να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα. Καταδικάζουμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτά που έγιναν και καλούμε την αστυνομία ώστε να πράξει τα δέοντα και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται».

Για την παρουσία του Αργυρού στο γήπεδο: «Είναι προσωπικός φίλος του προέδρου. Την περασμένη Τρίτη είχε τα γενέθλιά του ο κ. Σάντης και ήρθε στην Κύπρο για να τα περάσουν μαζί και ήταν καλεσμένος του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ