aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου για Ουάρντα: «Η Ανόρθωση δεν διαπραγματεύεται μέσω social media»

Χριστοφόρου για Ουάρντα: «Η Ανόρθωση δεν διαπραγματεύεται μέσω social media»

Για το κεφάλαιο Ουάρντα, την έναρξη της προετοιμασίας και την προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Μιλώντας μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης τόνισε πως η ομάδα της Αμμοχώστου δεν διαπραγματεύεται μέσω των social media.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αύριο αρχίζουμε προετοιμασία και σήμερα μάθαμε και την κλήρωση. Είναι πολλές οι ομάδες που είναι φιλόδοξες, πολλές οι ομάδες που θα θεωρείται μεταξύ τους ντέρμπι το παιχνίδι. Άρα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία που παίζεις και σε ποιο σημείο. Το ζητούμενο για την Ανόρθωση είναι να κατεβαίνει στο γήπεδο και να κυνηγά τη νίκη και μόνο τη νίκη».

Για τον προγραμματισμό: «Είμαστε σε αναζήτηση αρκετών ποδοσφαιριστών ακόμη. Αυτό είναι γεγονός. Το είχαν δηλώσει και οι αρμόδιοι ότι δεν θα ήμασταν έτοιμοι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά αισιοδοξούμε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερα για να ενημερώσουμε και τον κόσμο μας».

Για τον Ουάρντα: «Η Ανόρθωση δεν μπορεί να κάνει διαπραγμάτευση μέσω των social media. Η Ανόρθωση συζητά με όποιον την ενδιαφέρει και είχαμε πει ότι ο Ουάρντα ήταν ένας από αυτούς, αλλά μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία. Και όταν ακολουθηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία τότε μπορούν να υπάρξουν και συμφωνίες, με κανέναν άλλο τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ