aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Εξαντλήθηκε η αυστηρότητα στην κόκκινη και στις καθυστερήσεις»

Χριστοφόρου: «Εξαντλήθηκε η αυστηρότητα στην κόκκινη και στις καθυστερήσεις»

Απογοήτευση άφησε στην Ανόρθωση το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς η «Κυρία» ισοφαρίστηκε στο 90’+13. Οι κυανόλευκοι έφθασαν μια ανάσα από το 3Χ3 αλλά ο Μιγκελίτο τους πήρε τη μπουκιά από το στόμα. Στην Ανόρθωση θεωρούν ότι ο διαιτητής Κωνσταντίνος Φελλάς εξάντλησε την αυστηρότητα του στη φάση της αποβολής του Κορρέα στο 55’, αλλά και τον χρόνο των καθυστερήσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το παιχνίδι και τη διαιτησία: «Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Είμαστε απογοητευμένοι με τον τρόπο που ισοφαριστήκαμε. Νιώθουμε ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα με κάποιες αποφάσεις που άλλαξαν τις αριθμητικές ισορροπίες και τον χρόνο των καθυστερήσεων. Σε κανένα δεν αρέσει να δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις. Είναι αρχή ακόμη, οφείλουμε να προχωρήσουμε και όπως ζητούμε εμείς πίστωση χρόνου θα τον δώσουμε. Με τέτοιο κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Aν εστιάζουν τα παράπονα Για την αποβολή: «Είναι η συνολική εικόνα που σου αφήνει όταν ολοκληρώνεται ένα παιχνίδι σε σχέση με τον τρόπο που λήφθηκαν όλες οι αποφάσεις. Είναι αρχή αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα επισημαίνουμε αυτά που είδαμε.

Αν θα γίνει μετεγγραφική ενίσχυση: «Δεν είναι η τελευταίες πινελιές που καθορίζουν την ομάδα. Δεν υποσχεθήκαμε 36 νίκες στο πρωτάθλημα, υποσχεθήκαμε 36 αγώνες που θα τους παλεύουμε μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ