aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Επαφές για αποχώρηση ενός παίκτη και για τον αντικαταστάτη του»

Χριστοφόρου: «Επαφές για αποχώρηση ενός παίκτη και για τον αντικαταστάτη του»

Στο σερί τριών νικών που «τρέχει» η Ανόρθωση, τη δυναμική που απέκτησε η Ανόρθωση και τα μετεγγραφικά δεδομένα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» σημείωσε πως το βάρος δίνεται στην απόκτηση επιθετικού και η διοίκηση έριξε «δίχτυα» για απόκτηση φορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Όπως διεξάγεται το πρωτάθλημα φέτος, τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό δεν είναι εύκολο. Φάνηκε και χθες πως η ΠΑΕΕΚ είναι αξιόλογος αντίπαλος, είναι απειλητική και μπορούσε να πετύχει γκολ, ευτυχώς δεν έγινε. Θέλαμε για πολλούς λόγους να νικήσουμε, ο βασικός είναι να βρεθούμε ξανά σε θέση ευρωπαϊκή για το κλείσιμο της χρονιάς».

Πόσο βοήθησε στα αποδυτήρια οι συνεχόμενες νίκες; «Ως μεγάλη ομάδα που στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός οι ήττες επηρεάζουν τα αποδυτήρια. Έτσι συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες, ζουν με την πίεση. Οι ποδοσφαιριστές είχαν αποφασίσει πριν την Παρτίζαν ότι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Είχαν πει δημοσίως ότι η θέση μας στο πρωτάθλημα δεν τους ικανοποιούσε καθόλου και ήθελαν να βελτιωθούμε. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε, ακόμα έχουμε δρόμο».

Για το στατιστικό με εννέα τελικές στον στόχο: «Αν αυτό το στατιστικό ήταν κυνηγού θα έτρωγε όλη η Κύπρος. Αυτό λέει πολλά, έκανε και πολλές καλές αποκρούσεις ο τερματοφύλακας της ΠΑΕΕΚ. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι διαφορετικός στην Ευρώπη σε σχέση με της Κύπρου. Η όποια απουσία υπήρχε χθες οι παίκτες μας είχαν όρεξη. Δείχνει ότι υπάρχει πλουραλισμός στην επίθεση».

Για τις δηλώσεις του κ. Χαμπουλλά σχετικά με τη μετεγγραφική ενίσχυση: «Είναι αλήθεια ότι είμαστε σε συζητήσεις για την αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή. Είναι στη θέση του κεντρικού κυνηγού και ήδη έχουμε επαφές για το ποιος θα καλύψει αυτή τη θέση. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει κίνηση και για άλλη θέση, όμως η προσοχή είναι στραμμένη σε κεντρικό κυνηγό. Αναζητούνται και επιθετικοί και αμυντικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ