aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Είναι για τα βιβλία της ιστορίας»

Χριστοφόρου: «Είναι για τα βιβλία της ιστορίας»

Η δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρη Χριστοφόρου, μετά το 2-3 από την ΠΑΕΕΚ αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδό της: «Τρία γκολ από την ΠΑΕΕΚ μέσα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” είναι για τα βιβλία της ιστορίας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι:

«Πολύ δύσκολο βράδυ, όμως οφείλουμε να βρούμε το κουράγιο να πούμε μπράβο στην ΠΑΕΕΚ. Ποτέ δεν πρέπει ακόμα και στα πολύ άσχημα να αποφεύγεις να πεις το αυτονόητο. Από εκεί και πέρα, δεν είναι για πολλά λόγια αυτό το βράδυ, είναι για αυτοκριτική. Να δούμε στον καθρέφτη τη βαθμολογία και να πούμε αν μας αντιπροσωπεύει αυτό. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας δεν είναι αντιπροσωπευτική του μεγέθους, των φιλοδοξιών και των απαιτήσεων του κόσμου και όλων όσων αποτελούν την ομάδα. Έχουμε μία πρόκληση την ερχόμενη Πέμπτη και πρέπει να βρούμε το κουράγιο και να στρέψουμε το βλέμμα μας προς το Βελιγράδι. Ο κόσμος φυσιολογικά κριτικάρει και δυσανασχετεί καθώς αυτό του δώσαμε σαν εικόνα. Τρία γκολ από την ΠΑΕΕΚ μέσα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” είναι για τα βιβλία της ιστορίας. Δεν μας ικανοποιεί η βαθμολογία. Δεν ικανοποιεί κανέναν μας η βαθμολογία. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Σε τέσσερις μέρες μπορεί να γράψουμε ιστορία από την ανάποδη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ