aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Είδαμε τον Θεουλή να βγάζει από το τσεπάκι την κίτρινη και να τη βάζει...

Χριστοφόρου: «Είδαμε τον Θεουλή να βγάζει από το τσεπάκι την κίτρινη και να τη βάζει πίσω»

Τα παράπονα του για τη φάση που η Ανόρθωση ζήτησε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σάλι, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Δημήτρης Χριστοφόρου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Όπως ανέφερε είδε τον διαιτητή Θεουλή να βγάζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του και να την βάζει πίσω, όταν αντιλήφθηκε σε ποιόν παίκτη θα την έδειχνε.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Για το αγωνιστικό μέρος θα μιλήσει ο προπονητής. Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν έγινε. Καθόμασταν στο πέταλο και όλοι οι οπαδοί μας είδαν τον κ. Θεουλή να βγάζει 2η κίτρινη κάρτα και μόλις αντιλήφθηκε ότι είχε κάρτα ο παίκτης (σ.σ. Σάλι) την έβαλε πίσω. Από εκεί που καθόμασταν ήταν πολύ εμφανές. Είδαμε το VAR να μην επεμβαίνει σε κάποιες άλλες φάσεις. Γενικότερα οι διαιτητές μας πρέπει να είναι πιο αποφασιστικοί στις βαριές αποφάσεις γιατί αυτή είναι η δουλειά τους στο γήπεδο».

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ