aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Έχουν αξιολογηθεί αρκετά ονόματα για το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή»

Χριστοφόρου: «Έχουν αξιολογηθεί αρκετά ονόματα για το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή»

Στο κεφάλαιο του Αθλητικού Διευθυντή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, o εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου. Όπως τόνισε, έχουν αξιολογηθεί αρκετά ονόματα για το πόστο, ωστόσο πρόθεση της διοίκησης, όπως ειπώθηκε ξανά, είναι να βρει την κατάλληλα επιλογή χωρίς χρονοδιαγράμματα.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

Για την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας και την πρόκριση: «Ο στόχος ήταν η πρόκριση με μια πειστική νίκη κόντρα σε ένα αντίπαλο που ήταν αξιόμαχος. Ήμασταν όμως καλύτεροι και τελικά ήρθε η νίκη. Πλέον επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Ομόνοια, ενώ υπάρχει στο καλεντάρι μας και η ΕΝΠ».

Για το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας με την ΕΝΠ για το κύπελλο: «Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί».

Για το τι κρατά η ομάδα απ’ τον χθεσινό αγώνα: «Είχαμε ποδοσφαιριστές που έκαναν το ντεμπούτο τους, όπως ο Αντρέας Κεραυνός ή ο Παρούτης. Χαρήκαμε επίσης που είδαμε τον Αντωνιάδη μετά από εκείνο τον άσχημο τραυματισμό. Όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό, τηρουμένων των αναλογιών και του αντιπάλου που είχαμε απέναντι μας».

Για τη δουλειά του Σίσκο Μουνιόθ και τις επιλογές για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται: «Δεν έχει κριτήριο για το ποιος ήρθε το καλοκαίρι για βασικός ή όχι αλλά βλέπει σύμφωνα με το πλάνο του και τις προπονήσεις ποιοι είναι οι κατάλληλοι για να αγωνιστούν».

Για το γεγονός πως όλα μοιάζουν καλύτερα: «Όσο έρχονται νίκες όλα μοιάζουν καλύτερα, ενώ αν έρθουν άσχημα αποτελέσματα πάλι θα συζητάμε για το τι φταίει. Εμείς δεν έχουμε αλλάξει ποτέ αυτό που λέμε σε σχέση με την πίστη μας προς την ομάδα».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Είναι σημαντικό παιχνίδι. Δυο παραδοσιακά δυνατές ομάδες του Κυπριακού ποδοσφαίρου που αυτή τη στιγμή είναι λίγο πίσω βαθμολογικά. Είναι και οι δυο ομάδες με νέους προπονητές, με κοντινή σχολή. Θεωρώ πως θα έχουμε και αρκετό κόσμο όπως φαντάζομαι θα συμβεί και από πλευράς Ομόνοιας, άρα έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για έναν καλό αγώνα. Θα πάμε στο ΓΣΠ με διάθεση για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Κορέια δεν ήταν 100% αλλά μπήκε σαν αλλαγή χθες. Για τον αγώνα με την Ομόνοια πέραν απ’ τους Εμπραλίντζε και Αμπαρτζουμιάν που θα είναι εκτός, όλοι οι υπόλοιποι και αναφέρομαι στους Μηνά Αντωνίου, Λόρια, Σάμπο είναι σε θέση να προλάβουν».

Για τον Ουάρντα: «Είναι δεδομένη η αξία του Ουάρντα. Το παιδί χρειάζεται να ξεμπουκώσει λίγο όπως λέμε ποδοσφαιρικά. Βοήθησε χθες με την παρουσία του και όσο κερδίζουμε θα ανεβαίνει η ψυχολογία όλων των ποδοσφαιριστών».

Για το κεφάλαιο του Αθλητικού Διευθυντή: «Έχουν αξιολογηθεί αρκετά ονόματα, όμως τη δεδομένη στιγμή δεν έχει κάτι προχωρημένο. Έχουμε πει πως η πρόθεση της διοίκησης είναι να βρει την κατάλληλη επιλογή χωρίς χρονοδιαγράμματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ