aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Δύο κινήσεις ακόμα - Τίποτα χειροπιαστό με Πελουπέσι, δεν το κρύβουμε για Τζούρ»

Χριστοφόρου: «Δύο κινήσεις ακόμα – Τίποτα χειροπιαστό με Πελουπέσι, δεν το κρύβουμε για Τζούρ»

Τίποτα το χειροπιαστό δεν υπάρχει όσον αφορά την περίπτωση του Τζόι Πελουπέσι, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρη Χριστοφόρου στον SuperSport FM. Ο σχεδιασμός των κυανόλευκων, όπως είπε, θα κλείσει με δύο μετεγγραφικές κινήσεις ακόμα, ενώ τόνισε πως δεν το κρύβουν ότι θέλουν να κρατήσουν τον Τζουρ.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

Για τα κρούσματα στην ομάδα: «Είχαμε ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί και είναι απομονωμένοι. Από εκεί και πέρα είναι η προετοιμασία στις Πλάτρες και ασφαλώς δεν είναι θετικό να υπάρχουν ποδοσφαιριστές εκτός προγράμματος αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Κάναμε ελέγχους το Σαββατοκύριακο για να νιώθουμε απόλυτα σίγουροι και ασφαλείς».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Οι καιρικές συνθήκες είναι οι κατάλληλες και ασφαλώς καλύτερες από την Λάρνακα. Τη νύχτα υπάρχει λίγη ψύχρα».

Για τον προγραμματισμό στην ομάδα: «Tο θετικό είναι ότι είχαμε αποφασίσει να μην πάμε στο εξωτερικό λόγω της κατάστασης. Δεν θέλαμε να μπλέξουμε σε τέτοια πράγματα. Από εκεί και πέρα το φιλικό με το Απόλλωνα δεν μπορέσαμε να το κάνουμε δυστυχώς . Από εκεί και πέρα έχουμε διευθετήσει δυο φιλικά στη Παρεκκλήσια κεκλεισμένων των Θυρών. Πλέον μπαίνουμε σε μια διαδικασία που έχουμε ξεκαθαρίσει αρκετά θέματα. Ψάχνουμε τερματοφύλακα και ένα μέσο και σε περίπτωση που τελεσφορήσουν οι προσπάθειες αυτή την εβδομάδα θα έχουν την δυνατότητα και για προετοιμασία. Δεν το κρύβουμε ότι θέλουμε να κρατήσουμε τον Τζούρ. Ενώ ψάχνουμε και για ένα κεντρικό μέσο».

Για Πελουπέσι και το μεταγραφικό πλάνο: «Δεν μπορώ να πω κάτι για Πελουπέσι, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Είμαστε σε διαδικασία με ποδοσφαιριστές και όταν βρεθεί η χρυσή τομή με κάποιον που μας ενδιαφέρει, τότε θα καταλήξουμε. Με δυο κινήσεις κλείνει το πλάνο σχεδιασμού, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει».

Για την προετοιμασία: «Εκτός του Αραγιούρι όλοι οι υπόλοιποι είναι μαζί μας».

Για το Super Cup: «Είναι λίγο περίεργο διότι έχουμε κρούσματα και οι δυο ομάδες. Για εμάς είναι ένα καλό τεστ χωρίς να αγνοούμε ότι πρόκειται για έναν τίτλο. Θα πάμε να αγωνιστούμε με ότι καλύτερο διαθέτουμε και θα διεκδικήσουμε τον τίτλο. Σημαντική η επιστροφή του κόσμου. Είναι μια καλή αρχή για την σεζόν».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Γίνεται σε τρεις φάσεις η διαδικασία και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το ενδιαφέρον του κόσμου. Μας πιστώνει το γεγονός ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και είναι δίπλα στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ