aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Δολοφονικό για το άθλημα να ακυρώνονται ωραία γκολ για μια τρίχα»

Χριστοφόρου: «Δολοφονικό για το άθλημα να ακυρώνονται ωραία γκολ για μια τρίχα»

Ως την πιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα χαρακτήρισε την επιτυχία της Ανόρθωσης επί της ΑΕΛ ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» αναφέρθηκε στο ακυρωθέν τέρμα του Ιωάννου και μετέφερε τα παράπονα της Ανόρθωσης για τον πειθαρχικό έλεγχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η πιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα. Κρατάμε τη νίκη, κρατάμε τον κόσμο, ακόμα και στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων μας βοήθησε. Κρατάμε το ντεμπούτο του Σόμα. Ποδοσφαιρικά δεν θα πω πολλά, είπε ο προπονητής και οι παίκτες που μίλησαν. Ένα σχόλιο που θέλουμε να κάνουμε… είναι και δολοφονικό προς το άθλημα να βλέπουμε τέτοια ωραία γκολ να ακυρώνονται για μια τρίχα, αν ήταν η τρίχα, γιατί κανείς δεν κατάλαβε αν ήταν οφσάιντ. Και στον πειθαρχικό έλεγχο έχουμε κάποια παράπονα, είδαμε στο πρώτο μέρος να δίνονται μονόπλευρες κάρτες για ίδιες φάσεις. Είναι σημαντικό πως παρ’ όλα αυτά η ομάδα κέρδισε και κοιτάμε την επόμενη υποχρέωση στην Πάφο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ