aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Δεν υπάρχει stand by επενδυτής»

Χριστοφόρου: «Δεν υπάρχει stand by επενδυτής»

Στη συνάντηση ανάμεσα σε Χρήστο Πουλλαϊδη και Ανδρέα Σάντη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. Διέψευσε παράλληλα, τα περί… stand by επενδυτή.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

Αρχικά είπε: «Χθες η ομάδα μας ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Ολοκληρώθηκε με αυτό το ματς η πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Αυτό που σίγουρα πρέπει να γίνει είναι πως πρέπει να βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της ομάδας, όπως και τα αποτελέσματα της. Δεν επιτρέπεται να παίζουμε με το μέγεθος και την ιστορία της Ανόρθωσης. Οφείλουμε να την εκπροσωπούμε στο γήπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό είναι κάτι που έχει ξεκαθαριστεί και στους ποδοσφαιριστές.

Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε. Δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε και να πούμε πως δεν έχουμε κάτι να διεκδικήσουμε. Από τη στιγμή που η Ανόρθωση αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες θα πρέπει να το κάνει με αξιοπρέπεια και σεβόμενη τις ομάδες που έχουν στόχους στο γκρουπ».

Αν πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος: «Αυτά είναι αποφάσεις που θα λάβει η ομοσπονδία. Εμείς συζητάμε για το τι έχουμε μπροστά μας».

Τι άλλαξε το τελευταίο διάστημα: «Χθες αν θέλουμε να το αναλύσουμε είναι αλήθεια πως κατεβήκαμε με μισή ομάδα. Φτάσαμε τις δώδεκα απουσίες. Η αλήθεια είναι πως κανένας προπονητής δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τόσες απουσίες. Είχαμε όμως μια ενδεκάδα που θεωρούμε πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Έδειξαν οι ποδοσφαιριστές ότι μπορούν να πετύχουν πράγματα. Αν δεν το έδειχναν δεν θα κάναμε τη συζήτηση».

Για τη νέα σεζόν: «Η προεργασία είναι σε εξέλιξη για τη νέα σεζόν, στο αγωνιστικό μέρος. Αυτό είναι ένα κομμάτι που σίγουρα μας απασχολεί. Τη διοίκηση και ειδικότερα τον αθλητικό διευθυντή. Το άλλο αφορά το ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ρόστερ στην ομάδα που θα την εκπροσωπήσει για 14 αγώνες. Για αυτό υπάρχει απαίτηση να παλέψουν για τη νίκη σε κάθε ματς».

Αγωνιστικά νέα: «Θα πρέπει να τους δούμε τις επόμενες ημέρες. Κάποιοι αναμένεται να επιστρέψουν κάποιοι όχι, θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή».

Για τη συνάντηση Σάντη – Πουλλαΐδη: «Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί η αλήθεια είναι πως διαβάζουμε πολλά τις τελευταίες μέρες. Πρώτα απ’ όλα η συνάντηση αυτή έγινε γνωστή μέσα από δημόσιες αναφορές του ίδιου του προέδρου. Υπάρχει σημασία να πούμε πως αυτή η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη από πριν και δεν έχει να κάνει με τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Μετά τη συνάντηση η Ανόρθωση γνωστοποίησε με ανακοίνωση τι ειπώθηκε μεταξύ των δυο ανδρών. Θέλω να πω πως δεν υπάρχει εσωστρέφεια και ούτε έχουμε να κρύψουμε κάτι. Από εκεί και πέρα, δεν σημαίνει πως ότι γράφετε και λέγεται ισχύει. Κάτι που τονίστηκε και ισχύει είναι το εξαιρετικό κλίμα με το οποίο έγινε η συνάντηση. Όλα τα υπόλοιπα είναι προϊόν συζήτησης, όταν ολοκληρωθούν οι επαφές θα ενημερώσουμε. Στην προκείμενη υποχρεωνόμαστε να διαψεύσουμε το ότι υπάρχει stand by επενδυτής».

Για το κατά πόσο παραμείνει ο κ. Σάντης στην προεδρία: «Είναι προϊόν της συζήτησης που γίνεται για να βρεθεί η φόρμουλα μέσω της οποία θα περάσει η Ανόρθωση στην επόμενη μέρα. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η επόμενη μέρα δεν είναι η επόμενη μέρα του ενός αλλά όλων».

Για τον Πουλλαΐδη: «Όταν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο θα το πούμε, τη δεδομένη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί.

Ότι είναι προϊόν διαπραγμάτευσης και όχι συμφωνίας δεν μπορούμε να το συζητήσουμε δημόσια. Οι επαφές είναι συνεχής και δεν σημαίνει πως συνέχεια πρέπει να δημοσιοποιούμε το πότε και το πως γίνονται. Συμφώνησαν πως το συντομότερο να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία, για όφελος της Ανόρθωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ