aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Δεν υπάρχει ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή – Δώρο στον εαυτό μας ο Ουάρντα»

Χριστοφόρου: «Δεν υπάρχει ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή – Δώρο στον εαυτό μας ο Ουάρντα»

Στη σημασία της τεράστιας νίκης επί του Άρη στάθηκε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης υπογράμμισε την έντονη παρουσία Κύπριων παικτών στην ομάδα, στην προοπτική του Ανδρέα Χρυσοστόμου και τους στόχους της «Κυρίας» στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη επί του Άρη: «Ήταν σπουδαία νίκη για πάρα πολλούς λόγους, αγωνιστικούς και μη. Την είχαμε ανάγκη αγωνιστικά, αλλά και από πλευράς ψυχολογίας. Πρέπει να υπολογίσουμε στην εξίσωση και τον αντίπαλο. Πόσο καλή ομάδα είναι ο Άρης και η ποιότητα του, ενώ είχαμε και πολλά προβλήματα τόσο πριν τον αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε αρκετά καλά και σε κάποια σημεία πολύ καλά. Γενικότερα τώρα που καλύπτουμε και το έδαφος απ’ τις άλλες ομάδες φαίνεται ο πλουραλισμός σκοραρίσματος. Βέβαια είναι και ο παράγοντας «Παπαδόπουλος» που ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα σε αυτή τη νίκη».

Για τους πολλούς Κύπριους που αγωνίστηκαν: «Ναι, έπαιξαν έξι Κύπριοι σε κάποια φάση, ενώ ήταν και ο Αβραάμ που μπήκε. Έπαιξαν συνολικά εφτά. Δεν είναι τυχαίο που είχαμε έξι παίκτες στην Εθνική Ανδρών στις αρχές του χρόνου. Νομίζω ο Χρυσοστόμου και ο Ιωάννου θα αφήσουν σύντομα την Ελπίδων. Βέβαια αυτό δεν είναι δικό μου θέμα. Δικαιώνουν τον προπονητή για τις επιλογές τους».

Για την προοπτική του Χρυσοστόμου: «Μα για αυτό και αφού είδαμε την προοπτική επενδύσαμε πάνω του και τον επιβραβεύσαμε με νέο συμβόλαιος».

Για τους τραυματίες και πότε θα επιστρέψουν: «Ο Ρισβάνης και ο Ντέλετιτς δεν θα είναι τη Δευτέρα. Αναμένεται να έχουμε τον Μίλος στην αρχή της δεύτερης φάσης. Δεν ξέρω αν θα προλάβει την Πέμπτη ο Ρισβάνης, αλλά με τον Απόλλωνα αναμένεται να τον έχουμε μαζί μας. Ο Αραγιούρι μοιάζει δύσκολο να προλάβει τη Δευτέρα, αλλά ούτε γι’ αυτόν ούτε για τον Ιωάννου έχουμε ιατρική γνωμάτευση και θα το δούμε. Του Αραγιούρι φάνηκε να είναι μυϊκό και θα δούμε».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Δεν υπάρχει ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή αλλά Ολυμπιακός. Αν τον κερδίσουμε θα έχουμε κλειδώσει την εξάδα και μετά θα δούμε τα επόμενα παιχνίδι. Η μάχη πάει μακριά. Σήμερα όλα δείχνουν τον Απόλλωνα μεγάλο φαβορί αλλά έχουμε μπροστά μας 13 παιχνίδια και δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Την κοιλιά που κάνουν άλλοι ίσως την κάνει μετά. Είναι όμως το φαβορί».

Για την εξάδα: «Δεν ήταν ποτέ ο στόχος μας η εξάδα και δεν το λέγαμε. Στόχος μας είναι να προωθηθούμε στις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσουμε Ευρώπη. Πρέπει να μπούμε εξάδα για να μπορούμε να διεκδικήσουμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν αρμόζει στο μέγεθος μας να έχουμε στόχο την εξάδα».

Μέχρι που μπορεί να φθάσει η Ανόρθωση: «Η πρώτη δεν είναι στα πόδια μας, αλλά όλες οι άλλες περνούν από τα δικά μας πόδια. Θα πρέπει ο Απόλλωνας να χάσει βαθμούς για να γίνει και η πρώτη θέση στα πόδια μας. Πάντως είναι και η δεύτερη θέση που οδηγεί προκριματικά Champions League και είναι τριπλή ευκαιρία για ομίλους».

Για τον Ουάρντα: «Ήταν ένα δώρο που η ομάδα πρόσφερε στον εαυτό της με την είσοδο της στους ομίλους. Το άνοιξε και βρήκε ένα ποδοσφαιριστή που έχει πολύ όρεξη για μπάλα και που γουστάρει που βρίσκεται εδώ. Και ο κόσμος γουστάρει την σύνδεση που υπάρχει. Είναι ένα παιδί που πρέπει να το στηρίξεις και αυτό κάναμε. Είδαμε χθες τον ποδοσφαιριστή προσφέρει πολλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ