aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Δεν ξέρω αν η Αστυνομία είδε κάτι που δεν είδαμε εμείς»

Χριστοφόρου: «Δεν ξέρω αν η Αστυνομία είδε κάτι που δεν είδαμε εμείς»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη και την εισήγηση της Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Χριστοφόρου οριοθέτησε για την ερχόμενη εβδομάδα τις οριστικές εξελίξεις σε ότι αφορά την πρόσληψη σκάουτερ και σημείωσε πως δεν σταμάτησε ποτέ να απασχολεί το θέμα της ενίσχυσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τον στόχο της δεύτερης συνεχόμενης νίκης: «Με τα μέχρι τώρα δεδομένα στη σεζόν, ναι θα πάμε για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Ο Άρης δεν χρειάζεται συστάσεις και ξέρουμε πολύ καλά πως αγωνίζεται. Είναι μία ομάδα που παίζει επιθετικά και θέλει να επιβληθεί στους αντιπάλους της, κάτι που θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Ο αγώνας θα γίνει σε μία πολύ καλή ώρα το απόγευμα της Κυριακής και περιμένουμε αρκετό κόσμο».

Για την παρουσία του κόσμου φέτος αλλά και την τελευταία επιστολή της αστυνομίας με την εισήγηση της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών: «Αρχικά να πούμε στον κόσμο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία του φέτος και τους θέλουμε να έρθουν και την Κυριακή μαζικά να βοηθήσουν την ομάδα. Όσον αφορά την επιστολή της Αστυνομίας περιμένουμε τη νέα αντιμετώπιση της ομοσπονδίας, ωστόσο δεν θέλουμε να γίνει η απαγόρευση αυτή. Περιμένουμε όπως είπα και πριν τη θέση της ομοσπονδίας».

Για τη δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου της αστυνομίας για επεισόδια στην τελευταία αγωνιστική, αλλά και την αδικία των σωματείων σε συνδυασμό με τις ευθύνες της αστυνομίας: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κ. Ανδρέου και στα όσα αναφέρθηκε για τα περιστατικά στην τελευταία αγωνιστική. Δεν μπορώ να ξέρω αν η Αστυνομία είδε κάτι που δεν είδαμε εμείς. Αυτή την στιγμή ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος, άρα στον δεύτερο γύρο αν εφαρμοστεί αυτό που λέει η αστυνομία στα μισά παιχνίδια δεν θα πηγαίνει κόσμος φιλοξενούμενος. Δεν θέλουμε να γίνονται επεισόδια, αλλά μόνα τους τα σωματεία δεν μπορούν να σταματήσουν τη βία. Είναι ευθύνη της αστυνομίας κάποια πράγματα. Είναι άδικο να τιμωρηθούν τα σωματεία για τα περιστατικά που γίνονται εκτός γηπέδου».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Άρη: «Μένουν δύο προπονήσεις για το ματς με τον Άρη. Ιωάννου και Πάντσεον δεν προλαβαίνουν, ο Λόρια είναι στη διάθεση του προπονητή και ο Εμπραλίτζε που είναι για καιρό εκτός είναι και θέμα ετοιμότητας».

Για την περίπτωση του Νταβίντ Πελάεθ για την θέση του σκάουτερ: «Τώρα προέχει ο αγώνας με τον Άρη. Μετά από αυτόν τον αγώνα θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα».

Για την μετεγγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο: «Δεν σταματήσαμε να ψαχνόμαστε στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά επίσημα δεν μιλάμε για τα μετεγγραφικά. Έχουμε παιχνίδια κρίσιμα μπροστά μας τον Δεκέμβριο και σε αυτά επικεντρωνόμαστε καθώς θα καθορίσουν την πορεία της ομάδας μέσα στη σεζόν».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ