aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Δεν βοηθά σε τίποτα να στοχοποιούνται ποδοσφαιριστές»

Χριστοφόρου: «Δεν βοηθά σε τίποτα να στοχοποιούνται ποδοσφαιριστές»

Δεν χρυσώνει το χάπι για τη νέα απώλεια βαθμών της Ανόρθωσης η ισοφάριση του Χριστοδουλόπουλου στο 90+7’ του αγώνα με την Πάφο. Στην ομάδα της Αμμοχώστου τονίζουν την ανάγκη άμεσης βελτίωσης της απόδοσης και της βαθμολογικής θέσης με τον Δημήτρη Χριστοφόρου να τοποθετείται μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM για τον τραυματισμό του Μάριου Αντωνιάδη, τις δηλώσεις Κετσπάγια και την στοχοποίηση ορισμένων παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ισοπαλία στην Πάφο: «Καλό δεν μπορεί να είναι και δεν αλλάζει η εικόνα για το αίσθημα ότι ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό διότι λίγα λεπτά πριν δεχθήκαμε γκολ. Χρειάστηκε να βάλουμε δεύτερο γκολ για να πάρουμε ισοπαλία αντί για να κερδίσουμε. Ήταν μια πολύ κακή εικόνα αυτή του α’ μέρους. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας δεν έχει νόημα να το αναλύουμε συνέχεια. Δυσκολεύουν τα πράγματα και πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι ενόψει των αγώνων με τον ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο»

Ρεαλιστικός στόχος πλέον είναι η δεύτερη θέση: «Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 5η θέση. Πρέπει πρώτα από όλα να βελτιώσουμε τη θέση μας και από εκεί και πέρα στους εφτά αγώνες που ακολουθούν θα χρειαστεί να διεκδικήσουμε όλους τους διαθέσιμους βαθμούς. Είναι φανερό ότι όλα τα ματς είναι εντελώς οριακά. Καμία ομάδα δεν πέτυχε το απόλυτο των νικών. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ίσως να είναι και η πιο ποιοτική εξάδα βάσει των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν. Πάνε χρόνια να δω όλες οι ομάδες να έχουν παίκτες που ξεχωρίζουν. Δεν μπορούμε όμως να κοιτάμε πόσο καλοί είναι οι άλλοι, αλλά πως να είμαστε εμείς καλύτεροι και να κερδίζουμε

Για τον Αντωνιάδη: «Το νεότερο ήταν κάτι που ξεκαθάρισε από χθες με το γεγονός ότι δεν θα είναι στην Εθνική, αλλά υπήρχε μια διαδικασία. Είναι οριστικό πως δεν θα είναι στην κλήση της Εθνικής. Επιλέγηκε από πλευράς των γιατρών να μείνει στο νοσοκομείο να τον παρακολουθούν ακόμη λίγες μέρες για να αξιολογούν την κατάσταση της υγείας του. Μας πάγωσε όλους το βράδυ του Σαββάτου η στιγμή που τραυματίστηκε. Το καλό είναι ότι ανάκτησε τις αισθήσεις του νωρίς και επικοινωνούσε. Υπάρχει άλλο πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ιδιάζουσα περίπτωση όταν ένας παίκτης κτυπήσει στο κεφάλι και χάσει τις αισθήσεις του».

Για τον Ζάιρο και το γεγονός ότι ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί μετά από το χτύπημα: «Αναζήτησε τους ανθρώπους της ομάδας στα αποδυτήρια, ήθελε να μάθει αν θα προλάβαινε να τον δει στο νοσοκομείο της Πάφου, αλλά δεν προλάβαινε διότι προγραμματίστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Λευκωσίας και μας ζήτησε να του μεταφέρουμε τις απολογίες και τις ευχές του. Υπήρχε και ο τέταρτος διαιτητής εκεί που το είδε καλύτερα και μπορούσε άμεσα να ενεργήσει μιλώντας με τον διαιτητή του αγώνα για να σταματήσει άμεσα το παιχνίδι. Είναι γνωστό πως ο κανονισμός είναι σαφής για τα κτυπήματα στο κεφάλι. Ο διαιτητής ενήργησε όπως ενήργησε, αλλά ευτυχώς στο τέλος δεν είχαμε οτιδήποτε χειρότερο».

Για την αναφορά του Τιμούρ Κετσπάγια σε παίκτες που δεν είχαν καλή απόδοση και εάν μπορεί να τοποθετηθεί: «Τίποτα, γιατί στην προηγούμενη ακριβώς αγωνιστική δεν υπήρχε η ίδια συζήτηση; Ε, δεν άρχισε βασικός στο επόμενο παιχνίδι; Πρέπει να κρατάμε πισινές για αυτά που λέγονται στις συνεντεύξεις Τύπου. Έχουν ακουστεί πολλά που δεν ίσχυαν την επόμενη ημέρα επειδή ηρέμισε η κατάσταση».

Για τις αλλαγές που βοήθησαν: «Φτιάχνεις ένα πλάνο και αν δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις, τα αλλάζεις για να προκύψει κάτι διαφορετικό. Και αυτό συνέβη. Είναι απογοητευτικό που ούτε αυτό έφτασε για να έρθει η νίκη. Το ίδιο συνέβη και με τον Απόλλωνα στα τελευταία δύο ματς. Η εικόνα μας βελτιώθηκε πάλι στην επανάληψη αλλά δεν ήρθε η νίκη. Συνέχεια βάζουμε τον εαυτό μας σε διαδικασία για να αντιδράσουμε και να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Χρειάζεται να έχουμε εμείς τα ηνία στον αγώνα για να κερδίσουμε».

Για τον Άραγιουρι που είναι ευάλωτος στα λάθη και τους Ρισβάνη-Εσκοβάλ που δεν αξιοποιούνται: «Ο Ρισβάνης έχει μπει, είναι στις επιλογές. Είναι θέματα καθαρά του προπονητή. Δεν βοηθά σε τίποτα την ομάδα να στοχοποιούνται ποδοσφαιριστές. Αυτό ως γενικό σχόλιο. Μιλάω και για τον Πάουλους Άραγιουρι και για τον Μίλος Ντέλετιτς και οποιονδήποτε άλλο».

Για τους απόντες: «Είναι τα παιδιά που κλήθηκαν στην Εθνική και είναι αρκετοί, ο Ιωάννου τραυματίας και θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα αν θα προλάβει τον ΑΠΟΕΛ. Λείπει και ο Λόρια και ο Αμπαρντζουμιάν που απουσιάζουν για παιχνίδια της Γεωργίας και της Αρμενίας αντίστοιχα. Οι παίκτες πήραν τριήμερο ρεπό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ