aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Δεν μας παίρνει…»

Χριστοφόρου: «Δεν μας παίρνει…»

Την αναγκαιότητα για νίκη της Ανόρθωσης επί της Πάφου FC τόνισε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» μιλώντας στην Cablenet πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο «Αντώνης Παπαδουλος» σημείωσε πως τη φετινή σεζόν οι εντυπώσεις αλλάζουν συνεχώς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Και η δική μας ομάδα και η Πάφος έχουν την ποιότητα να αναδείξουν το άθλημα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, είναι ομάδα που επενδύει και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Εμείς είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε, έχουμε απόσταση από την κορυφή και δεν μας παίρνει να έχουμε άλλες απώλειες.

Το παιχνίδι δεν θα μας δώσει έξι βαθμούς αλλά τρεις. Δεν παίζουμε με αντίπαλο που είναι πρώτος και δεδομένα θα μειωθεί η διαφορά αν κερδίσουμε. Είναι ένα πρωτάθλημα που οι εντυπώσεις αλλάζουν με την εβδομάδα. Στη δική μας περίπτωση αλλάζουν μεσοβδόμαδα, όμως το καλό είναι ότι παίζουμε στην Ευρώπη και κάθε δύο μέρες έχουμε εξετάσεις και ευκαιρία να αποδείξουμε πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ