aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Δεν είπαμε ποτέ ότι δεν θα κάνουμε άλλη μια μετεγγραφή»

Χριστοφόρου: «Δεν είπαμε ποτέ ότι δεν θα κάνουμε άλλη μια μετεγγραφή»

Άνοιξε την όρεξη των φίλων της Ανόρθωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας. Ο Δημήτρης Χριστοφόρου, μιλώντας στον Super Sport FM άφησε ανοικτό παράθυρο για άλλη μια μετεγγραφή, ενώ σχολιάζοντας το ντέρμπι με την ΑΕΚ υπογράμμισε πως η ομάδα που κυνήγησε το δεύτερο γκολ ήταν η Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν θα θυμόμαστε για καιρό με εξαίρεση τη φάση του Καλτσά στο τέλος. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Όλοι είχαμε κοινή αντίληψη για το τι είδαμε. Ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί βάσει των απουσιών που είχαμε. Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που στον πρώτο γύρο ήταν σε καλύτερη κατάσταση από εμάς περισσότερο από κάθε άλλη, που μπόρεσε στην έδρα μας να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλιών. Χθες δεν συνέβη αυτό. Ίσως η κάθε ομάδα να βρει μια-δυο ευκαιρίες να επικαλεστεί αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Αν έπρεπε να ήταν πιο επιθετική από το πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση: «Είναι γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο, ελάχιστες φάσεις μπορεί να θυμηθεί κανείς. Η μία ομάδα προσπαθούσε να ακυρώσει την άλλη. Δεν είπαμε ότι θα κάνουμε έναν δεύτερο γύρο με έντεκα νίκες. Αν δει κανείς τα παιχνίδια μας, όταν το σκορ είναι ισόπαλο, η ομάδα που κυνηγάει το γκολ είμαστε εμείς. Αυτό έγινε και χθες, και με τον Απόλλωνα, και με την ΑΕΛ».

Αν ολοκληρώθηκε ο μετεγγραφικός σχεδιασμός ή αν θα γίνει ακόμη μία προσθήκη: «Δεν έχουμε πει ποτέ ότι δεν θα γινόταν κάτι ακόμη. Ο βασικός σχεδιασμός περιλάμβανε τις δύο προσθήκες που έγιναν. Δεν υπήρχε απόφαση από τον προπονητή για κάτι άλλο. Γίνεται έλεγχος της αγοράς, δεν αποκλείεται όμως να γίνει άλλη μία μετεγγραφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ