aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Δεν είμαστε στο 100%, χρειάζεται υπομονή και χρόνος»

Χριστοφόρου: «Δεν είμαστε στο 100%, χρειάζεται υπομονή και χρόνος»

Πίστωση χρόνου και υπομονή ώστε η Ανόρθωση να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης είναι το μήνυμα που στέλνουν οι κυανόλευκοι. Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στεναχώρησε, όμως τονίζεται πως υπάρχει μακρύς μαραθώνιος και επιβάλλεται άμεσα να κοιτάξουν το ματς της Παρασκευής με την Καρμιώτισσα. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Χριστοφόρου αναφέρθηκε και στις επιστροφές παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και τη συνέχεια: «Ποτέ δεν είναι ευχάριστο όταν χάνεις ένα παιχνίδι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι ένας μακρύς μαραθώνιος το φετινό πρωτάθλημα. Σαφώς θέλουμε να δούμε καλύτερη την ομάδα μας στη συνέχεια. Πλέον το μυαλό είναι επικεντρωμένο στον αγώνα της Παρασκευής. Η μόνη μας έγνοια είναι να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το χρόνο που χρειάζεται η ομάδα: «Είναι μια ομάδα καινούρια. Υπάρχουν παίκτες που δεν ήταν μαζί μας από την αρχή. Θα χρειαστούν χρόνο για να μάθουν τη φιλοσοφία του προπονητή. Δεν είμαστε ακόμη στο 100%, όμως χρειάζεται υπομονή και χρόνος έτσι ώστε να δούμε την ομάδα όπως την έχουμε φανταστεί».

Για την επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου: «Ο Λάζαρος θα είναι στη διάθεση του κ. Μίλανιτς. Είδαμε και τους Χαρογιάν και Ράντονιτς να παίρνουν λεπτά. Η ομάδα γεμίζει σιγά – σιγά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ