aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Αν υπάρχει ένα γήπεδο στην Ευρώπη που μπορεί να σε βοηθήσει είναι το "Αντώνης...

Χριστοφόρου: «Αν υπάρχει ένα γήπεδο στην Ευρώπη που μπορεί να σε βοηθήσει είναι το “Αντώνης Παπαδόπουλο”»

Γιορτή χαρακτήρισε ο Δημήτρης Χριστοφόρου τον αγώνα της Ανόρθωσης με την Ραπίντ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» μιλώντας στην Cablenet στάθηκε στην παρουσία οπαδών της ομάδας σε εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από εννέα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Εννέα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που είδαμε κόσμο σε ευρωπαϊκό αγώνα στο «Παπαδόπουλος». Είναι μια γιορτή για εμάς, ό,τι και να συνέβη στο πρώτο παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Και μόνο που υπάρχει κόσμος, είναι μεγάλη υπόθεση, είχαμε βαρεθεί τα άδεια γήπεδα.

Στο αγωνιστικό, ναι, έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε, το 3-0 είναι πολύ δύσκολο σκορ να το ανατρέψεις αλλά αν υπάρχει ένα γήπεδο στην ήπειρο μας την Ευρώπη που μπορεί να σε βοηθήσει να ανατρέψεις αποτελέσματα, είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πιστεύουμε στο ρόστερ και τον προπονητή και μπορούμε αν όχι να περάσουμε, τουλάχιστον να κάνουμε τους Αυστριακούς να νιώσουν άβολα.

Απογοητεύσαμε τον κόσμο πριν από μια βδομάδα στη Βιέννη, δεν κρυφτήκαμε, κανείς δεν ωραιοποίησε την κατάσταση. Φάνηκε κι από τις επιλογές του προπονητή στο αρχικό σχήμα ότι κάτι δεν λειτούργησε και πρέπει να το αλλαξουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ