aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφίδης: Αισιόδοξος για νίκη της Ανόρθωσης, τι είπε για το αίτημα του Απόλλωνα

Χριστοφίδης: Αισιόδοξος για νίκη της Ανόρθωσης, τι είπε για το αίτημα του Απόλλωνα

Στην εκπομπή του Active (107.6 & 102.5), «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο Γιώργος Χριστοφίδης. Ο νομικός σύμβουλος της Ανόρθωσης αναφέρθηκε στις εξελίξεις του θέματος με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο και στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της εκδίκασης της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, λόγω «αντικανονικής συμμετοχής» του Νιγηριανού πορτιέρε.

Χριστοφίδης επίσης επιβεβαίωσε το αίτημα του Απόλλωνα για να κληθεί ο Νιγηριανός τερματοφύλακας για μαρτυρία, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ουζόχο: Ο Βρυωνίδης γνωρίζει για την επιστολή του Γιάγκου

Αναφορικά με την εκδίκαση της ένστασης, είπε αρχικά: «Προηγήθηκε η κατάθεση, αναλύθηκε η υπόθεση μέσω αγορεύσεων ενώπιων του Αθλητικού Δικαστή. Ο Αθλητικός Δικαστής προέβηκε σε κάποιες απαντήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν και αύριο πρωί θα υπάρχει η οριστική απόφαση».

Αν ζητήθηκε από τον Απόλλωνα να κληθεί ως μάρτυρας ο Ουζόχο, πρόσθεσε: «Υποβλήθηκε να προσέρθει για μαρτυρία, αλλά αποβλήθηκε γιατί αρχικά υπήρχε αναβολή (σ.σ. 13 Φεβρουαρίου) και είχε ξεκαθαρίσει ότι αρχίζουμε σήμερα, είτε τα έγγραφα αποσταλούν ή όχι. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε αυτό το αίτημα. Κατά την δική μου άποψη δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως, να δεχθεί το αίτημα εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν προνοείται να ζητά η μία πλευρά κατάθεση μαρτυρίας. Αλλά και λόγω ποινικής διερεύνησης θα πρέπει να είναι φοβερά προσεκτική γιατί επηρεάζουν και άλλες αρχές».

Διαβάστε επίσης: «Έγινε αναφορά ότι Σαλαμιναίοι έπαιξαν ρόλο στην υπόθεση Ουζόχο…»

Για το δελτίο υγείας: «Ακυρώθηκε στις 9/2 το δελτίο υγείας, αυτό είναι το δεδομένο. Αυτό που διαφέρει, είναι, η μεν θέση του Απόλλωνα που αναφέρει ότι αφού η ακύρωση του δελτίου υπάρχει, τότε μετράει από την αρχή, ενώ η δική μας θέση λέει ότι η ακύρωση ισχύει από την μέρα που ακυρώνεται το δελτίο και μετά».

Για την πιθανότητα υποβολής έφεσης για την πλευρά που θα δεχθεί δικαστική ήττα, τόνισε: «Υπάρχει δικαίωμα και λογικά υπάρχει συζήτηση και σκέψη για τις επόμενες κινήσεις».

Διαβάστε επίσης: Οι οπαδοί της Ανόρθωσης προετοιμάζουν το έδαφος για Ουζόχο

Κληθείς να πει αν είναι αισιόδοξος, τόνισε: «Είναι λογικό να πιστεύει κάποιος σε μια δικαίωση, αφού ο ίδιος την προωθεί».

Αν μπορεί να παίξει ο Ουζόχο, κατέληξε: «Δεδομένο είναι ότι ο Ουζόχο δεν έχει δελτίο, δεν ξέρω αν έχει εκδοθεί νέο δελτίο οπόταν δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ