aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφή: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Τιμούρ, το έκανε και σε ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακό»

Χριστοφή: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Τιμούρ, το έκανε και σε ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακό»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)

Ο Δημήτρης Χριστοφή, δεν μπορούσε να μην στάξει μέλι για τον Τιμούρ Κετσπάγια και την Ανόρθωση, στις δηλώσεις του χθες στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε Όλα» με τους Πανίκο Θεοδοσίου και Ιάκωβο Κακουρή.

«Είμαστε μέσα στο στόχο μας, κοντά στο να τον πετύχουμε. Η Ανόρθωση μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες. Είμαστε στον στόχο μας και ακολουθούμε το πλάνο μας. Ήξερα κάποια παιδιά εκεί προτού πάω που τους είχα ως αντίπαλους και συμπαίκτες στην Ομόνοια όπως οι Μαργκάσα, Γιωργαλλίδης, Χατζηβασίλης», είπε αρχικά όταν ρωτήθηκε για την Ανόρθωση κάποια πράγματα.

Κληθείς να απαντήσει για τον άνθρωπο-προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια, είπε: «Ο Τιμούρ ξέρουμε όλοι τι άνθρωπος-προπονητής είναι. Μην ξεχνάτε που ήταν η Ανόρθωση και που είναι τώρα. Και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίρνεις ομάδα από το μηδέν και να την φέρνεις στην 1η-2η θέση. Ο Τιμούρ από την πρώτη μέρα τόνισε εμφαντικά ότι πάει για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και όλος ο κόσμος τον έβγαζε τρελό. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Άλλες ομάδες είμαστε στα πλέι οφ, κυνηγάνε τον τίτλο και επιμένουν να λένε ότι ο στόχος τους είναι η νίκη και σε κάθε ματς και η έξοδος στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης:

Και πρόσθεσε όσον αφορά στο γεγονός πως είναι δίκαιος σχετικά με τη μοιρασιά χρόνου συμμετοχής στους παίκτες: «Δίκαιος προπονητής, δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα παίξει. Το έκανε και στον ΑΠΟΕΛ με τον Πιέρο Σωτηρίου και τον Μάριο Αντωνιάδη. Δεν παίζει κάποιος επειδή πρέπει να παίζει. Στον ΑΠΟΕΛ τον έκραζαν για τον Αντωνιάδη. Θυμάμαι 2-3 παραδείγματα. Και στον Ολυμπιακό Πειραιώς το έδειξε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Κώστα Μήτρογλου… δεν τον νοιάζει. Το τι έκανε με την Ανόρθωση στο παρελθόν όλοι θυμόμαστε. Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω όταν πήρε παίκτες από τον Διγενή Μόρφου».

«Είχα αρκετούς καλούς προπονητές δεν μπορώ να σταθώ σε έναν, σοβαρά μιλάω. Ήρθα στην Ομόνοια με τον Τούτιτς, μετά δούλεψα με Μπάγεβιτς, Λεμονή, Χριστοδούλου. Για τη Σιόν δεν μπορώ να αναφέρων κάποιον, αλλάξαμε 9-10 προπονητές», πρόσθεσε κληθείς να αναφερθεί στον κορυφαίο κατά την άποψή του προπονητή τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολούθως τόνισε πως έχει καλούς νεαρούς παίκτες η Ανόρθωση, αλλά και η Ομόνοια: «Ηχεί σίγουρα πιτσιρικάδες καλούς η Ανόρθωση. Έχουμε 3-4 παιδιά, ο Μιχάλης Ιωάννου, ο Κώστας Πηλέας, ο Ανδρέας Λεμέσιος, ο Παναγιώτης Αρτυματάς… Όπως ισχύει και στην Ομόνοια. Το θέμα είναι να καταλάβουν ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και να δουλέψουν σκληρά. Στην Ομόνοια πιστεύω πως ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο Μαρίνος Τζιωνής, ο Λοΐζος Λοΐζου και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους είναι τέσσερα νεαρά πολύ καλά ταλέντα και πιστεύω θα αφήσουν εποχή. Δεν θα παίξουν στην Μπαρσελόνα (σ.σ. χαριτολογώντας), αλλά θα πάνε καλά, θα παίξουν ποδόσφαιρο, έχουν μέλλον. Πιστεύω πως υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο στην Κύπρο. Να μην τα παρατούν διότι υπάρχουν δύσκολες στιγμές και να κάνουν υπομονή κι αν δουλεύουν σκληρά θα έρθει η επιβράβευση. Καθρέφτης το γήπεδο και χρειάζεται και σκληρή δουλειά ατομική. Να μην πιστεύουν βλέποντας τα είδωλα τους και να θεωρούν πως θα είναι εύκολα τα πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ