aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφή στο «Goal»: «Ήταν ιδιαίτερο το παιχνίδι με την Ανόρθωση»

Χριστοφή στο «Goal»: «Ήταν ιδιαίτερο το παιχνίδι με την Ανόρθωση»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πριν μερικές μέρες έγινε χαζομπαμπάς μιας και η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Απέναντι στην Ανόρθωση επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και μάλιστα πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με το οποίο είχε δώσει ελπίδες στο φινάλε στην ομάδα του για κέρδος.

Ο λόγος για τον Χριστόφορο Χριστοφή ο οποίος μίλησε στο «Goal» για το παιχνίδι με την ομάδα της Αμμοχώστου. «Στα πρώτα 26 λεπτά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε να μειώσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε για να παλέψουμε και να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος. Σίγουρα να είσαι πίσω στο σκορ με 2-0 με την Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Εμείς σαν ομάδα προσπαθήσαμε, δώσαμε τα πάντα. Δεν τα καταφέραμε και βλέπουμε τη συνέχεια».

Ο Χριστοφή άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης και έπαιξε για λίγο και στην πρώτη ομάδα, επομένως το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για τον ίδιο: «Είναι όντως ιδιαίτερα τα παιχνίδια, ειδικά τώρα που είχε και τόσο κόσμο. Ξεκίνησα από την Ανόρθωση αλλά τώρα είμαι στον Εθνικό και δίνω τα πάντα για την ομάδα μου».

Κληθείς να σχολιάσει το πολύ όμορφο τέρμα που σημείωσε, πρόσθεσε: «Τώρα θα συνηθίσω σε τέτοια γκολ (γέλια). Προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα και βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία». Ο Χριστοφή είχε να αγωνιστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος πάνω από δυο μήνες. «Ένας παίκτης όταν είναι εκτός και μετά να αγωνίζεται ξανά βασικός θέλει λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του. Νομίζω τα πήγαμε αρκετά καλά» σχολίασε σχετικά, με την προσοχή τώρα να στρέφεται στο ματς με την ΑΕΛ: «Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ