aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοδούλου: «Σήμερα μας χαμογέλασε η τύχη»

Χριστοδούλου: «Σήμερα μας χαμογέλασε η τύχη»

Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ανόρθωσης παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως η προσπάθεια για παραμονή συνεχίζεται.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο μέρος ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες. Μας χαμογέλασε η τύχη και σκοράραμε. Αν πετύχαινε γκολ η Ανόρθωση θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Πήραμε ψυχολογία. Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση είχε προϋποθέσεις για να σκοράρει, όμως τα παιδιά στάθηκαν πολύ καλά. Το δεύτερο γκολ μας δόθηκε άλλη ώθηση. Ευτυχώς για εμάς είναι η πρώτη φορά που μας χαμογελά η τύχη. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και εκεί που δεν περιμέναμε σκόραρε. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα, είναι στην πρώτη θέση. Καλή συνέχεια στον Τιμούρ. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, προσπαθούμε για την παραμονή».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού, απάντησε: «Αν παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο. Με την Ομόνοια δεν μας ήθελε η τύχη, σήμερα μας ήθελε. Τα παιδιά δουλεύουν όπως θέλουν. Είχαμε δυστυχώς και τραυματισμούς. Προσπαθούμε με όσους έχουμε και μπράβο τους γιατί δίνουν το 100%».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ