aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοδουλόπουλος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας...»

Χριστοδουλόπουλος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας…»

Την άποψη ότι η Ανόρθωση αδίκησε τον εαυτό της στις εγχώριες διοργανώσεις εξέφρασε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Παρτίζαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Όσα δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος:

Αρχικά είπε: «Είναι πολύ καλό για την ομάδα να βρίσκεται σε αυτές τις διοργανώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να παλεύει για την πρόκριση. Για όλο τον οργανισμό αυτό το ταξίδι ήταν πολύ καλό και το απολαύσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Με εμφανίσεις όπως τη σημερινή ίσως αδικείτε λίγο τους εαυτούς σας στο πρωτάθλημα; «Δεν είναι μόνο η σημερινή. Κερδίσαμε Μπερ Σεβά, Ραπίντ, Γάνδη, κερδίσαμε ντέρμπι. Φυσικά και αδικήσαμε τους εαυτούς μας στις εγχώριες διοργανώσεις, πρώτοι το ξέρουμε εμείς».

Που πιστεύεις ότι χάθηκε η πρόκριση; «Δεν μπορείς να χάθηκε η πρόκριση σε ένα παιχνίδι. Φτάσαμε να παίζουμε την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό. Νομίζω θέλεις να πεις τι θα γινόταν αν κερδίζαμε την Φλόρα. Ναι αλλά δεν ξέρεις πως θα πήγαινε η Παρτιζάν. Είμαστε περήφανοι που παίξαμε για την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στο πρωτάθλημα: «Δουλειά, τρέξιμο, νίκες, την πίεση τη σημερινή, την νοοτροπία τη σημερινή, την Ευρωπαϊκή. Είναι και δύσκολο να διαχειριστείς ταξίδια, προπονήσεις, παιχνίδια. Τώρα έχουμε μονόδρομο μπροστά μας που οδηγεί σε βελτίωση στα αποτελέσματα και να δείξουμε ποιοι είμαστε στο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ