aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Χρειάζεται χρόνο μέχρι να δέσει η ομάδα»

«Χρειάζεται χρόνο μέχρι να δέσει η ομάδα»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ανόρθωσης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΖ. Στόχος της «Κυρίας» είναι να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και σταδιακά να βελτιώνει και την απόδοσή της στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα, η απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη άφησε κάποιες υποσχέσεις και αν συνεχιστεί η σκληρή δουλειά υπάρχει αισιοδοξία ότι η δυναμική της θα γίνεται ολοένα και καλύτερη.

«Επικρατεί ικανοποίηση από την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα αλλά όχι εφησυχασμός. Είναι μακρύς ο δρόμος. Έχουμε μπροστά μας την ΑΕΖ, μια νεοφώτιστη ομάδα, όμως κάθε παιχνίδι έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας και τις δικές του ιδιαιτερότητες. Χρειάζεται χρόνος μέχρι να δέσει η ομάδα. Κρατάμε την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στο Τσίρειο», ανέφερε σε σημερινές του τοποθετήσεις ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Ο Αντόνιο Πούτσε είδε την ομάδα του να βελτιώνεται σε κάποιους τομείς και ελπίζει ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα διορθώνει τις αδυναμίες της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ