aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧουσμπάουερ: «Θέλω να μείνω – Ο Ουάρντα μάς κάνει και γελάμε, όπως τον ήθελα ο...

Χουσμπάουερ: «Θέλω να μείνω – Ο Ουάρντα μάς κάνει και γελάμε, όπως τον ήθελα ο Νόβοτνι»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Γιόζεφ Χουσμπάουερ. Ο Τσέχος μέσος αναγνώρισε ότι δεν ήταν καλός στο πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν, σημείωσε πως άλλαξε ορισμένα πράγματα και συνήθειες για να βελτιωθεί και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Ανόρθωση και μετά το τέλος του συμβολαίου του στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χουσμπάουερ ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Όλα μπλε» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε εκπληκτικό εντός κι εκτός γηπέδου τον Ουάρντα, εξέφρασε την άποψη πως ο Νόβοτνι ήταν ακριβώς το στυλ επιθετικού που ήθελε στην Ανόρθωση και σημείωσε πως το κυπριακό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό  απ’ ότι το τσέχικο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης κι αν έχει αναπτύξει φιλία με κάποιον συμπαίκτη του: «Υπάρχει ομαδικό πνεύμα στα αποδυτήρια. Είμαι καλός φίλος με τον Κορέια. Έχουμε και τον Ουάρντα όμως στα αποδυτήρια με τα αστεία του και μας κάνει να γελάμε. Ο Ουάρντα είναι εκπληκτικός και στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό».

Για την επιλογή να έρθει στην Κύπρο και πώς προέκυψε η απόφαση: «Ήταν μία δύσκολη στιγμή που επέλεξα να έρθω στην Κύπρο. Ήμουν στην Διναμό Δρέσδης και είχα έναν τραυματισμό. Έκανα προπονήσεις πριν έρθει η πρόταση και όταν την είχα, είπα γιατί όχι να μην έρθω. Δυσκολεύτηκα πολύ να προσαρμοστώ στις συνθήκες με τον καιρό. Θυμάμαι το παιχνίδι στην Πάφο, πέρσι την δεύτερη αγωνιστική αν δεν κάνω λάθος, η θερμοκρασία ήταν στους 40 βαθμούς. Πέρσι το πρώτο εξάμηνο δεν είχα καλή απόδοση και το αναγνωρίζω. Το σκεφτόμουν συνέχεια και δεν με βοήθησε ψυχολογικά. Κατάλαβα ότι έπρεπε να αλλάξω κάποια πράγματα. Έχασα και κάποια κιλά για να νιώθω καλύτερα. Ένιωθα καλύτερα από την περίοδο στην προετοιμασία και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Αν θα ήθελε να συνεχίσει στην Ανόρθωση: «Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα και στην Κύπρο. Είναι ομάδα με ιστορία και εκπληκτικούς οπαδούς. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει με το τέλος της σεζόν. Τώρα συγκεντρώνομαι στο επόμενο παιχνίδι».

Οι πρώτες σου εντυπώσεις για τον Νοβότνι: «Είναι μαχητικός. Αυτό είναι το είδος επιθετικού που ήθελα. Αν πετύχει και το πρώτο του γκολ θα γίνει ακόμα και καλύτερος».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Όταν ήρθα εδώ κατάλαβα ότι υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ο ανταγωνισμός εδώ είναι πολύ μεγαλύτερος από την Τσεχία. Φέτος βλέπουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είναι καλές όλες οι ομάδες. Ο Άρης, ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ, ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ