aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧωρίς επίσημη «πρώτη» αύριο (ιατρικές εξετάσεις)

Χωρίς επίσημη «πρώτη» αύριο (ιατρικές εξετάσεις)

Όπως σημειώνει η οπαδική ιστοσελίδα της Ανόρθωσης, perifanoianorthosi.wix.com, αύριο δεν θα είναι η πρώτη επίσημη με κόσμο για την ομάδα τους, και ο λόγος είναι γιατί θα υπάρξουν οι Γενικές Συνελεύσεις, Σωματείου και Εταιρείας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Για όσους φίλους ρωτούν συνεχώς πότε θα είναι η πρώτη προπόνηση, αύριο δεν θα είναι η πρώτη επίσημη με κόσμο για την ομάδα μας , και ο λόγος είναι γιατί θα υπάρξουν οι Γενικές Συνελεύσεις , Σωματείου και Εταιρείας. 

Αν οριστεί κάποια Επίσημη Πρώτη θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Αύριο ξεκινούν προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όποιοι και αν έμειναν, μαζί με τους νεοφερμένους, αρχίζοντας από τις ιατρικές εξετάσεις. 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων και που θα μεταβεί, για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πέρσι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, άρχισαν με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, μίνι προετοιμασία στις Πλάτρες, όπου έδωσαν και ένα φιλικό αγώνα. Το κυρίως στάδιο προετοιμασίας έγινε στην Πολωνία. Επιστροφή στην Κύπρο και στις Πλάτρες και τελείωσαν την προετοιμασία με φιλικό αγώνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος με τον Άρη Λεμεσού”. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ