aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧειραψία με Αλβέρτο Μπενίτο και ανακοίνωση

Χειραψία με Αλβέρτο Μπενίτο και ανακοίνωση

Η διοίκηση της Ανόρθωσης ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ισπανό διευθυντή ποδοσφαίρου Αλβέρτο Μπενίτο. Ως ποδοσφαιριστής, ο Μπενίτο αγωνίστηκε σε ομάδες της Ισπανίας στη θέση του αμυντικού μέσου, ενώ υπήρξε και διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή ποδοσφαίρου στην Αλμερία από το 2007 μέχρι και σήμερα, με παρουσίες στην Πριμέρα και Σεγούνδα Ντιβισιόν Ισπανίας.

«Ο Μπενίτο αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία κατά την επιτέλεση του έργου του στον Σύλλογό μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η σημερινή προπόνηση της Ανόρθωσης, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πραγματοποιήθηκε παρόντος του Μπενίτο.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής μετέβη στο βοηθητικό «Αντώνης Καράς» μαζί με τον πρόεδρο Χρίστο Πουλλαΐδη. Αρχικά ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και στην συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, εκτός αποστολής έμειναν οι Ράζακ Νούχου, Ανδρέας Μακρής και Νικολάς Μαρτίνες, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Ανδρέα Αβραάμ, ο οποίος υποφέρει από ίωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ