aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Χείμαρρος» ξανά ο Τιμούρ για αναβολές και γήπεδα

«Χείμαρρος» ξανά ο Τιμούρ για αναβολές και γήπεδα

Συγχαρητήρια στην ομάδα του έδωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τη νίκη επί της ΕΝΠ (2-1). Ο Γεωργιανός τεχνικός στάθηκε στους τρεις βαθμούς, ενώ σχολίασε και την κακή αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κοσμά πήρε το λόγο και προσπάθησε να σχολιάσει κάποιες διαιτητικές αποφάσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορούμε να ανοίξουμε το στόμα μας και να πούμε πολλά», με τον τεχνικό της Ανόρθωσης να σκάει στα γέλια και να του λέει «πες αυτό που θέλεις». Σαφώς και όλοι γνωρίζουμε πως ο Κετσπάγια δεν… κωλώνει και λέει πάντα αυτό που θέλει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιανού: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πω αν δούμε το 90λεπτο, αξίζαμε τη νίκη. Δυσκολευτήκαμε στο δεύτερο μέρος, πιστέψαμε πως θα ήταν το ίδιο με το πρώτο. Είχε ευκαιρίες η ΕΝΠ. Ευτυχώς πετύχαμε το γκολ, είχαμε ευκαιρία και για τρίτο, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Βλέπουμε μπροστά. Παίζαμε σε ένα κακό αγωνιστικό γήπεδο όμως παίχτηκε ένα καλό παιχνίδι και πρόσφερε θέαμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο επειδή όλη κερκίδα ήταν γεμάτη. Χαίρομαι ιδιαίτερα. Έχουμε να κερδίσουμε καιρό εδώ. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα, βλέπουμε και πως έπαιξαν χθες. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Καλή συνέχεια στην ΕΝΠ, δεν είναι εύκολο το έργο τους όμως έχουν τις δυνατότητες να παλέψουν».

Για τις αναβολές: «Δεν είναι ευχάριστο. Η ΕΝΠ έχει παίξει ένα παιχνίδι παραπάνω, εμείς ένα λιγότερο. Εμείς θέλουμε να παίζουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτή την απόφαση πήραν, αλλά να αρχίζουμε από Σεπτέμβριο. Συμφωνώ γιατί με αυτή τη ζέστη είναι δύσκολο να παίζεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.  Δεν είναι καλό όμως, αλλά άλλες χώρες δεν έχουν αυτές τις θερμοκρασίες. Παίζουμε σε αυτά τα γήπεδα, δεν είναι γήπεδα αυτά.  Το βελτιώσαμε αλλά δεν γίνεται η Κύπρος να παίζει σε ψηλό επίπεδο και να έχουμε τέτοια γήπεδα. Δεν τους νοιάζει. Είναι κρίμα, πρέπει να σέβονται την δουλειά που κάνουν εκτός Ευρώπης. Ομάδες που είναι πίσω μας μας ζηλεύουν. Αν είναι να βγει για το καλό του ποδοσφαίρου μας, χαλάλι μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ