aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧατζηπασχάλης: Αλλάζει… γειτονιά, η ομάδα στην οποία θα πάει δανεικός

Χατζηπασχάλης: Αλλάζει… γειτονιά, η ομάδα στην οποία θα πάει δανεικός

Οι Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Χρίστος Χατζηπασχάλη και Μάριος Νικολάου αποφασίστηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια να τεθούν εκτός πλάνου και να δοθούν εκ νέου δανεικοί, ενώ δεν ικανοποίησαν οι υπό δοκιμή Μιχάλης Χριστοδούλου και Φώτης Κέζος κι έτσι δεν θα αποκτηθούν από την Ανόρθωση, με αποτέλεσμα να είναι ελεύθεροι να ψάξουν αλλού το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Ο μοναδικός από τους προαναφερθέντες που βρήκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, είναι ο Χρίστος Χατζηπασχάλης. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί για ένα χρόνο με υποσχετική στον ΑΣΙΛ Λύσης και απέμειναν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στο «Γρηγόρης Αυξεντίου».

Αλλάζει… γειτονιά και όχι πόλη δηλαδή, αφού ο Χατζηπασχάλης θα αγωνίζεται λίγα μέτρα μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πέρυσι, ο νεαρός είχε πολύ καλή σεζόν στον Άρη Λεμεσού όπου επίσης αγωνιζόταν ως δανεικός, καταγράφοντας 23 συμμετοχές και τρία γκολ. Ο δανεισμός του στον ΑΣΙΛ θα είναι διάρκειας ενός χρόνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ