aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧαραλάμπους: «Θέλω να δω ξανά την φάση του πέναλτι»

Χαραλάμπους: «Θέλω να δω ξανά την φάση του πέναλτι»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του δήλωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους μετά την ήττα με 1-0 από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι δηλωσεις.

Αρχικά: «Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου. ‘Ηρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν ακριβώς όπως το σχεδιάσαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ατυχήσαμε και στην φάση του πέναλτι, μπορούσαμε να σκοράρουμε και να ισοφαρίσουμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό. Δυστυχώς δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που βρήκαμε. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την Ανόρθωση σε όλο το παιχνίδι. Τώρα για τα θέματα της διαιτησίας, δεν μου αρέσει να αναφέρομαι. Θέλω να δω ξανά την φάση του πέναλτι το βράδυ. Κρατάω το ομαδικό πνεύμα. Ο δρόμος είναι μακρύς».

Για το rotation: «Έχω μεγάλο ρόστερ με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έκρινα σήμερα ότι έπρεπε να δώσω χρόνο σε ποδοσφαιριστές που είχαμε φρέσκα πόδια και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι Κυριακή, Τετάρτη, Σάββατο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούν στην βασική εντεκάδα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ