aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Μια σπουδαία μετεγγραφή και δύο ανανεώσεις από την Ανόρθωση

Χάντμπολ: Μια σπουδαία μετεγγραφή και δύο ανανεώσεις από την Ανόρθωση

Νέα μεγάλη μετεγγραφή για την SABBIANCO Ανόρθωση Αμμοχώστου, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του διεθνούς ελλαδίτη χειροσφαιριστή Νίκου Κρητικού, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα του ΔΟΥΚΑ και προέρχεται από τον Ολυμπιακό Πειραιώς

«Ακόμη ένας μεγάλος (όχι σε ηλικία) αθλητής στο οπλοστάσιο της ομάδας της Αμμοχώστου.  Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου κτίζει την υπερδύναμη των επόμενων ετών και στοχεύει στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων αλλά και σε καλή Ευρωπαϊκή πορεία. Η Μεγάλη Κυρία του Κυπριακού Χάντμπολ ανακοινώνει την μεταγραφή του 23χρονου Έλληνα Διεθνή Ίντερ Νίκου Κρητικού.

Ο Νίκος Κρητικός προέρχεται από το Ολυμπιακό Πειραιώς και την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΔΟΥΚΑ. Ακόμη τρεις μεταγραφές για την Μεγάλη Κυρία του Κυπριακού Χάντμπολ στις θέσεις του Περιφερειακού και Ιντερ. Επίσης ανακοινώνει τις ανανεώσεις με τον Κύπριο Διεθνή Περιφερειακό Ανδρέα Ιωάννου (Τερασαντα) και τον επίσης Κύπριο Περιφερειακό Δημήτρη Μπότσαρη. Τόσο ο Ανδρέας όσο και ο Δημήτρης Δημήτρης από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 αγωνίζονται στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό, λόγω της πανδημίας, η Sabbianco Ανόρθωσης Αμμοχώστου επενδύει στο Κυπριακό Χάντμπολ τόσο εντός όσο και εκτός γηπεδων παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο, με στόχο την καθιέρωση της ομάδας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ