aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧάνεται ο Λαΐφης, φαβορί η Αούστρια!

Χάνεται ο Λαΐφης, φαβορί η Αούστρια!

Δυσκολεύει η περίπτωση απόκτησης του Κωνσταντίνου Λαΐφη από την ΑΕΚ, λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Φαβορί για να τον αποκτήσει η Αούστρια Βιέννης. Ο Κύπριος διεθνής αποτελεί τη βασική μεταγραφική επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέση στην ενδεκάδα, γεγονός που δίνει περισσότερες λύσεις στον προπονητή. Εκτός από αμυντικό χαφ, έχει παίξει αριστερό μπακ και αριστερό στόπερ στην Ανόρθωση.

Η οικονομική προσφορά της ΑΕΚ για την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή ήταν κατά πολύ μικρότερη από τις απαιτήσεις της Ανόρθωσης. Η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση μπορεί να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα, αλλά οι Κύπριοι δεν μπαίνουν σε τέτοια συζήτηση, εκφράζοντας την επιθυμία τους για ρευστό.

Άλλωστε, είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη για χρήματα, που στην επόμενη γενική συνέλευση στις 4 Ιουλίου, θα παρθούν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου αναφορικά με την εκλογή νέου προέδρου και την προσέλκυση επίδοξων επενδυτών.

Η ομάδα που έχει δείξει εμπράκτως το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του αρχηγού της Ανόρθωσης είναι η Αούστρια Βιέννης, που θα συμμετάσχει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Προ ημερών, οι Αυστριακοί κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση ύψους 400.000 ευρώ συν μπόνους 100.000 ευρώ για έξοδο στο Champions League και 50.000 ευρώ για έξοδο στο Europa League, ενώ πρότειναν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική κίνηση που κάνει η Αούστρια για τον Κύπριο μεσοαμυντικό, την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον και από συλλόγους του Βελγίου και του Ισραήλ.

Η ρήτρα για την αποδέσμευση του είναι 600.000 ευρώ και παρότι υπάρχει απόσταση στο οικονομικό, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Αυστριακοί θα ανεβάσουν την προσφορά τους στις 500.000 ευρώ.

Σε αυτή την περίπτωση, θα γίνουν το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη με την Ανόρθωση θα απαντά θετικά. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει νέα πρόταση ωστόσο το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ