aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧαλαρός ο Τιμούρ είδε ΑΠΟΕΛ, μήνυμα Χαμπουλλά για κορυφή και Απόλλων (vid)

Χαλαρός ο Τιμούρ είδε ΑΠΟΕΛ, μήνυμα Χαμπουλλά για κορυφή και Απόλλων (vid)

Δεν γίνεται να περάσει σαββατοκύριακο με Ανόρθωση και ο γνωστός φίλαθλος της «Κυρίας», Χαρίλαος Παπαϊωάννου, να μην ετοιμάσει βίντεο-παρακάμερα.

Στα πιο κάτω πλάνα μπορείτε να δείτε τον Τιμούρ Κετσπάγια να παρακολουθεί τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη με την ΑΕΛ, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς πανευτυχής αλλά και προσγειωμένος δηλώνει πως ο δρόμος είναι μακρύς ωστόσο η κορυφή αξίζει στην Ανόρθωση, ενώ ο Γεωργιανός… δυσανασχετεί στην κάμερα επειδή… τρώει!

Το σχόλιο του προέδρου: «Πάμε όπως πάμε σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε κορυφή γιατί το αξίζουμε. Δεν σημαίνει τίποτα, είναι μακρύς ο δρόμος, έχει πολλά παιχνίδια, εμείς τη δουλειά μας».

Μάλιστα, στην κάμερα μίλησε ο Μαργκάσα, ο Ιωάννου που δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στο ντέρμπι ενώ τόνισε άλλος ένας παίκτης της Ανόρθωσης πως στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ευχαριστημένος δηλώνει και Ράγιος, ενώ όλοι σχολίασαν το επόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Τέλος, μπορείτε να δείτε και πλάνα από το παιχνίδι και τις αντιδράσεις του κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ