aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧαμπουλλάς: «Ξέρω τις προτάσεις και τα ποσά για Οκριασβίλι. Δεσμεύτηκε...»

Χαμπουλλάς: «Ξέρω τις προτάσεις και τα ποσά για Οκριασβίλι. Δεσμεύτηκε…»

Τα δεδομένα που αφορούν την περίπτωση του Τορνίκε Οκριασβίλι ανέλυσε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ανέφερε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ομάδες και το ύψος των προτάσεων που δέχθηκε έχει ο Γεωργιανός εξτρέμ και αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύτηκε πως εάν δεν συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού θα δώσει πρώτα δικαίωμα στην Ανόρθωση να συζητήσει μαζί του.

Η σχετική δήλωση

«Με τον κύριο Οκριασβίλι είχα συνάντηση δύο μέρες μετά τον τελικό κυπέλλου. Μου ανέφερε ότι δέχθηκε δύο προτάσεις από κυπριακές ομάδες, μου το είχε πει και τον Φεβρουάριο αυτό, αλλά μου ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού. Μάλιστα, μου εκμυστηρεύτηκε από πού έχει προτάσεις και τα ποσά τα οποία είναι εκτός κυπριακών δυνατοτήτων. Εγώ του είπα, ότι εάν δεν συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού να μας δώσει πρώτα εμάς το δικαίωμα να συζητήσουμε μαζί του και προς αυτή την κατεύθυνση δεσμεύτηκε. Η Ανόρθωση δεν θα μπει σε ποδοσφαιρικούς πλειστηριασμούς. Υπάρχουν για όλες τις θέσεις αρκετοί παίκτες που θέλουν να έρθουν στην Ανόρθωση. Σεβόμαστε όλους όσοι έχουν προσφέρει στην Ανόρθωση, σεβόμαστε τον ιδρώτα τους, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η Ανόρθωση, η βιωσιμότητα της και το μέλλον της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ