aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧαμπουλλάς: «Βίωσαν την υποκρισία συνάδελφων προέδρων, ίδια κασέτα για τη διαιτησία»

Χαμπουλλάς: «Βίωσαν την υποκρισία συνάδελφων προέδρων, ίδια κασέτα για τη διαιτησία»

Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή «Ανόλα στη φόρα» ποια ήταν η χειρότερη στιγμή του στην προεδρία του στην Ανόρθωση:

«Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν βίωσα την υποκρισία όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα και από συναδέλφων προέδρων, όταν στον βωμό των αλλότριων συμφερόντων και του χρήματος διέκοψαν το πρωτάθλημα στέλνοντας την Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμάς στο Γιουρόπα Λιγκ».

Επίσης, αναφέρθηκε στη διαιτησία: «Κάθε χρόνο η ίδια κασέτα για τη διαιτησία. Ξεκινούν κάποιοι και φωνάζουν, σταματούν και αρχίζουν άλλοι. Η Ανόρθωση είχε πει ότι στηρίζει την κυπριακή διαιτησία αλλά κάποιοι το παρερμήνευσαν. Δεν θα ανεχθούμε διαιτησίες όπως τις τελευταίες που καθόρισαν παιγνίδια. Τη μεγάλη ευθύνη την έχουν οι ίδιοι οι διαιτητές οι οποίοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, αλλά και η Ομοσπονδία. Με τρον τρόπο που σφυρίζουν κάποιοι δημιουργούν καχυποψία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ